Livsstil

Svampe-bourguignon med rodfrugtmos

Personer
4
Tid
15 min + 30 min

Tilberedning

  1. Varm en sauterpande op til medium varme. Tilsæt olie, og steg løg, gulerødder og svampe heri, til væsken er fordampet fra svampene. Tilsæt hvidløg og tomatpuré, og vend det rundt. Tilsæt 2,5 deciliter rødvin, og lad det dampe ind til halvdelen. Vend krydderurterne og laurbærblade i, og hæld bouillonen ved. Bring det i kog, og lad det simre i 15 minutter.
  2. Imens dampes grøntsagerne til mosen i en gryde med lidt vand i bunden, til det er mørt, i cirka 15-20 minutter. Rør maizena ud i en lille smule vand, rør det i saucen, og lad det tykne. Fisk laurbærbladene op, og smag saucen til med salt og peber. Mos grøntsagerne til ønsket konsistens med smørbar og Soya Cuisine, og smag til med salt.
  3. Anret mosen i fire dybe tallerkener, servér svampe-bourguignon ovenpå, og pynt med friske krydderurter.