Mad

Svampelasagne med spinat, mornaysauce og gremolata

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
4
Tid
75 min

Tilberedning

  1. Fyld: Ordn svampene ved at børste dem fri for urenheder, og bræk/skær dem i grove brud.
  2. Steg dem hårdt af i olie og smør sammen med løget, og smag til med hvidløgsolie sammen med salt, peber og hakket persille.
  3. Spinaten: Sautér spinaten af i en gryde i smør, og smag til med salt, peber og hvidløgsolie.
  4. Dræn væden fra i en sigte.
  5. Mornaysauce: Smelt smør, og bag det sammen med melet.
  6. Pisk mælken ad to omgange, og juster konsistensen, som du kan lide den bedst.
  7. I med osten, og lad den smelte ud i. Smag til med salt, peber og muskat.
  8. Gremolata: Hak persille og hvidløg. Riv citronskallen, og saml det hele med panko og 1 til 2 spiseskeer olivenolie.
  9. Samlingen: Læg nu svampe, spinat og sauce i lag mellem pastapladerne.
  10. Afslut med sauce og gremolata, der drysses generøst ud over toppen.
  11. Bag ved 200 grader varmluft i cirka 20 til 30 minutter.