- Sværhedsgrad
- Mellem
- Personer
- 4
- Tid
- 75 min
Tilberedning
- Fyld: Ordn svampene ved at børste dem fri for urenheder, og bræk/skær dem i grove brud.
- Steg dem hårdt af i olie og smør sammen med løget, og smag til med hvidløgsolie sammen med salt, peber og hakket persille.
- Spinaten: Sautér spinaten af i en gryde i smør, og smag til med salt, peber og hvidløgsolie.
- Dræn væden fra i en sigte.
- Mornaysauce: Smelt smør, og bag det sammen med melet.
- Pisk mælken ad to omgange, og juster konsistensen, som du kan lide den bedst.
- I med osten, og lad den smelte ud i. Smag til med salt, peber og muskat.
- Gremolata: Hak persille og hvidløg. Riv citronskallen, og saml det hele med panko og 1 til 2 spiseskeer olivenolie.
- Samlingen: Læg nu svampe, spinat og sauce i lag mellem pastapladerne.
- Afslut med sauce og gremolata, der drysses generøst ud over toppen.
- Bag ved 200 grader varmluft i cirka 20 til 30 minutter.