Svinekoteletter og rosenkål

Grad
Let
Pers.
2
Tid
30 min

Tilberedning

  1. KARTOFLER: Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skrub kartoflerne, og vend dem i en smule olivenolie og med lidt salt.
  3. Bred dem ud p√• en bageplade, og bag dem i m√łre og gyldne i den varme ovn i cirka 25 minutter.
  4. ROSENKÅL: Skær det allernederste af rosenkålene. Pil de yderste, grimme blade af.
  5. Rist kålene i olivenolie på en varm pande i syv-otte minutter.
  6. Tils√¶t saft af en halv citron, hasseln√łdder, t√łrrede traneb√¶r og eventuelt lidt vand.
  7. Krydr med salt.
  8. KOTELETTER: Steg koteletterne i lidt olivenolie på en varm pande.
  9. Steg dem gennemstegte, og krydr dem med salt.
  10. SERVERING: Vend de varme rosenk√•l med hasseln√łddeflager, traneb√¶r og estragon.
  11. Server koteletter med rosenkål og ristede kartofler.