Tærte med kylling, kartoffel og bacon

16x9
Tærte med kylling, kartoffel og bacon. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Let
Pers.
2
Tid
45 min

Tilberedning

  1. TÆRTEDEJ: Bland det hele sammen uden at ælte for meget – det skal samle sig til en fast og flot dej.
  2. Pak dejen i husholdningsfilm, og lad den hvile, mens du gør fyldet klar.
  3. FYLD: Rør æg og mejeri sammen, og giv det et drys salt og peber.
  4. Rist baconen, til det er gyldent.
  5. Skær kartoflerne i grove stykker.
  6. Skær andet grønt i mindre stykker, hvis der er brug for det.
  7. SAMLING OG BAGNING: Stil ovnen på bundvarme med varmluft-indstillingen på 175 grader.
  8. Rul tærtebunden ud, så den er cirka 25 centimeter i diameter – eller så den passer til din tærteform.
  9. Tryk tærtedejen på plads i tærteformen.
  10. Anret fyldet i tærten.
  11. Hæld forsigtigt æggestanden ved – har du lidt ost, kan du rive det over tærten her til sidst inden bagning.
  12. Bag tærten i 45 minutter.
  13. Server for sig selv eller med en god salat til.