Tarteletter med kylling og stegt salami

16x9
Tarteletter med kylling og stegt salami. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Tid
60 min + 45 min

Tilberedning

  1. TARTELETTER: Her skal du bruge nogle små forme. De kan købes i køkkenbutikker.
  2. Lad smørret blive lidt blødt.
  3. Tilsæt melet og ælt det sammen.
  4. Pisk æg og vand sammen, og bland det med den anden masse.
  5. Lad det hvile en times tid på køl.
  6. Herefter rulles dejen ud på bordet, og der stikkes dej ud, så det passer til de forme, du har. Husk formene skal være smurte.
  7. En god ide er at stikke dejen med gaffel, før du putter dem i forme og presser godt ud til kanten.
  8. Skallerne bages ved 180 grader i cirka 12 minutter, til de er sprøde. Lad dem køle af. Kan bages et par dage i forvejen.
  9. KYLLING: Alt ristes af på panden, og koges ind med fløde og smages til.
  10. Pynt med friske krydderurter.
  11. SALAMI: Rist salami af på panden i to minutter.
  12. Snit grønt, og vend det på panden.
  13. Tilsæt smør og citron, og smag til.