Tarteletter med tre slags fyld

- Grad
- Mellem
- Pers.
- 4
- Tid
- 90 min
Tilberedning
- TARTELETSKALLER: Butterdejspladerne skæres ud i 12 kvadrater.
- Vend kaffekrus på hovedet, og smør dem med smør. Fold de kvadratiske butterdejsplader ned over krusene. Spidserne må gerne hænge ud i det fri.
- Bag ved 180 grader i cirka 20 minutter.
- SKALDYRSFYLD: Champagnen reduceres i en gryde ved lav varme, til der er cirka 1 deciliter. Derefter tilsættes fonden. Kog væsken ind.
- Tilsæt fløde, smør, mel, salt og peber.
- Saucen tyknes med maizena. Smag den til med lidt lime, lidt revet muskatnød (pas på, at det ikke bliver for meget, da det smager meget igennem), salt og peber.
- Jomfruhummerne og tigerrejerne steges let i 1-2 minutter på hver side. Helleflynderen pocheres kort i varmt vand, der er lige under kogepunktet.
- Fyld lidt vand i en gryde med de to slags asparges og broccoli. Blancher i cirka 1-2 minutter – grøntsagerne skal stadig have bid.
- Vend grøntsager, skaldyr, fisk og sauce sammen. Kom det i 4 tarteletskaller. Pynt med syltede rabarber.
- GRØNTSAGSFYLD: Alle ingredienser til syltelagen kommes i en gryde og koges op. Lad den køle af.
- Rens bøgehattene. Skær champignon og asparges i små stykker. Skær gulerødder i strimler på cirka 3 centimeter. Del broccolien i små buketter. Bælg ærterne.
- Hæld halvdelen af syltelagen over bøgehattene og resten over aspargesene.
- Steg champignonen i smør, og læg det på et stykke køkkenrulle.
- Blancher broccoli i varmt vand, der er lige under kogepunktet. Cirka 1-3 minutter.
- Bolchebederne skæres i tynde skiver til pynt.
- Kom fonden i en gryde, og tænd for varmen. Reducer fonden til cirka 2-3 deciliter. Tilsæt fløde. Tykn saucen med maizena.
- Bland alle grøntsager i saucen - men pas på med ikke at røre for meget, så grøntsagerne går i stykker.
- Kom fyldet i 4 tarteletskaller.
- HØNSEFYLD: Kom fonden i en gryde, og tænd for varmen. Reducer fonden til cirka 2-3 deciliter. Tilsæt fløden. Tykn saucen med maizena.
- Skær de hvide asparges i skiver. Kog og pil kyllingen. Bland det i saucen.
- Kom fyldet i 4 tarteletskaller. Pynt med persille.