Thai beef-salat

16x9
Stefan Svanes thai beef-salat. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
60 min

Tilberedning

  1. OKSE-FLANK: Kødet steges på en rygende varm pande i cirka fire minutter på hver side. Lad kødet hvile i 15 minutter.
  2. Derefter skæres kødet i så tynde strimler som muligt.
  3. SALAT: Alle de fint skårne grønsager blandes.
  4. THAIDRESSING: Alle ingredienserne blendes, til væsken er glat. Smag til med eventuelt mere limesaft. Den skal være salt og frisk.
  5. WASABIMAYONNAISE: Æggeblommer, salt og eddike piskes hvidt og stift. Derefter tilsættes olien under piskning.
  6. Wasabipulveret røres sammen med det varme vand og røres derefter i mayonnaisen.
  7. Smag til med lime og eventuelt mere wasabi, hvis den mangler power.
  8. RISPAPIR: Papirerne friteres i den varme olie (det går hurtigt), og derefter dryppes de af på køkkenrulle.
  9. ANRETNING: Salaten anrettes i en dyb tallerken. Kødstrimlerne drysses i, og der pyntes med nødder, sesam, lime og alle de friske krydderurter.
  10. Dressingen serveres ved siden af. Rejechipsene serveres ved siden af med mayonnaisen.