Thai-kyllingedeller – med sød chilidressing og salat

16x9
Thai-kyllingedeller med sød chilidressing og salat Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
3
Tid
10 min + 20 min

Tilberedning

  1. THAI-KYLLINGEDELLER: Skær forårsløg så fint du kan. Derefter hak hvidløg og koriander meget fint sammen
  2. Rør kyllingefars, salt, chilisauce, hvidløg, koriander, æg, havregryn og saft fra citronen grundigt sammen.
  3. Farsen skal nu trække smag i 10 min før de steges.
  4. Varm lidt rapsolie op på panden og når det er godt varm formes der små deller med spiseske. De steges gyldne på panden.
  5. SØD CHILIDRESSING OG GRØNT: Rør ingredienserne sammen til dressingen.
  6. Pak nu en madkasse-bøtte med dellerne i bunden og salaten ovenpå, så den ikke bliver kedelig. Og hvis du har en lille beholder til dressingen, så den kan være for sig, går det bare ekstra lækkert.