Tilbehør til din grillpølse/hotdog

16x9
Michael Museths tilbehør til din grillpølse/hotdog. Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
45 min + 45 min

Tilberedning

  1. MAYONNAISE: Æggeblommer, sennep, eddike, salt og peber piskes sammen.
  2. Olien tilsĂŚttes lidt ad gangen, og mayonnaisen piskes, indtil olien er optaget i blandingen. Bliver mayonnaisen for tyk undervejs, piskes der nogle drĂĽber vand eller eddike i. Smag til med salt, peber, sennep og eddike.
  3. Tilsmag eventuelt med chili efter behov. Wupti – chilimayo.
  4. SYLTEDE LØG: Bring lagen i kog, tilsÌt løg. Det skal simre i 15 minutter, smag til med salt og peber, køl ned og server.
  5. RÅSYLTET AGURKESALAT MED URTER: Agurken skæres med tyndskræller på langs i tynde strimler.
  6. Vend strimlerne rundt i saften fra citronen og olien. Smag til med salt og peber. Lad gerne stü i en halv time før servering.
  7. Vend urterne i lige før anretning.
  8. RISTEDE LØG: Si mÌlken fra løgene og kom dem i et viskestykke.
  9. Varm olien i en gryde. Hellere lidt for stor, da olien bruser op, nür du rister løgene.
  10. Nür olien er godt varm, vender du løgskiverne i melet, hvor du har tilsat salt, peber og timian.
  11. Steg løgene i olien. Nür de er gyldenbrune, tages de forsigtig op fra gryden og drypper af pü et stykke køkkenrulle. Drys med salt. Sü er de klar til servering.
  12. BBQ: Hak løgene, kog det hele op, blend det hele og nedkøl derefter.