Livsstil

Tomatsuppe med bagte peberfrugter, og salat med perlebyg, agurker, glaskål og fennikel

Sværhedsgrad
Mellem
Personer
2

Tilberedning

  1. Peberfrugterne bages ved 250 grader i cirka 20 minutter, til de er helt sorte.
  2. Skindet pilles af peberfrugterne, og kernerne fjernes.
  3. Skær løg, hvidløg, chili og de bagte peberfrugter i grove stykker, og steg det i ½ dl olivenolie.
  4. Dåsetomater og fond hældes ved, og det hele koges i cirka 20 minutter.
  5. Blend suppen, og smag til med salt og peber.
  6. Perlebyg koges møre i saltet vand og køles af.
  7. Agurk og glaskål skrælles og kernehuset fjernes på agurken.
  8. Hak agurk og glaskål i grove stykker.
  9. Fennikel hakkes fint og vendes sammen med agurk, glaskål og olivenolie. Smages til med salt.
  10. Fyldet kommes på tallerkenen, og den varme suppe hældes over. Lav gerne dobbeltportion, så har du til dagen efter.