Torsk i pancetta med linser

16x9
Jesper Vollmers torsk i pancetta med linser. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
4
Tid
10 min + 45 min

Tilberedning

  1. TORSK I PANCETTA MED LINSER: Det første er linserne, da de skal koge mindst 25-30 minutter.
  2. Sæt linserne over med bouillonterningen, og tilføj eventuelt lidt ekstra salt. Når de er kogt, sigter du væden fra.
  3. Hvis du vil have dem lidt saftige, skal du lade lidt af væden blive tilbage.
  4. Smag til med salt og peber plus lidt æbleeddike og måske en teskefuld hvidløgsolie.
  5. Fiskestykkerne rulles i pancetta og steges i smør på den side, hvor samlingen er.
  6. Giv stykkerne cirka to minutter på hver side, og lad dem trække lidt væk fra panden.
  7. Dine aspargesbroccoli steger du på samme pande med hvidløgsolien evt. mad låg over. Krydr med salt, peber og parmasanen.
  8. Kom fisken og rosmarinen på panden igen, og lad det hele simre ganske kort sammen, inden du anretter det hele.