Torskefiskefrikadeller med aspargesremoulade, dildkartofler og kålsalat

16x9
Torskefiskefrikadeller med aspargesremoulade, dildkartofler og kålsalat Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
120 min

Tilberedning

  1. FISKEFRIKADELLER: Den hakkede torsk røres sej med én spiseske salt, derefter tilsættes æg, mælk og løg.
  2. Massen røres sammen og resten af ingredienserne blandes og røres godt sammen.
  3. Steges i smør/olie, til de er gyldne og bages færdige i ovnen i cirka otte minutter ved 180 grader varmluft.
  4. REMOULADE: Alle ingredienserne røres forsigtigt i mayonnaisen og smages godt til. Skal være frisk og fed.
  5. DILDKARTOFLER: De kogte kartofler steges gyldne i smørret og drysses med dild og citron lige inden servering.
  6. KÅLSALAT: Kålen skæres i så tynde strimler som muligt og vendes med resten af ingredienserne fem minutter inden servering.