Tortilla med guacamolecreme, kål og bbq-kylling

16x9
Tortilla med guacamolecreme, kål og bbq-kylling Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
24
Tid
10 min + 60 min

Tilberedning

  1. KYLLING - begynd helt dagen før: Blend alle ingredienserne til BBQ’en sammen, og vend det godt sammen med lårene.
  2. Put det hele i fryseposer, og lad det marinerer over nat eller min 2-3 timer.
  3. Dagen efter lægges fuglene på en bageplade og ovnsteges ved 175 grader i 45 min, eller til kødet slipper let fra benet
  4. Gem evt. stegesaft og marinade fra ovnstegningen
  5. Pluk kyllingekødet af benet og vend det med stegesaft og marinade fra ovnbagningen – smag til med salt og peber
  6. GUACAMOLECREME - begynd et par timer før de ankommer: Mos avocadoerne med revet hvidløg salt, tabasco og peber. Jeg laver den altid helt glat på foodprocesser eller lign.
  7. Vend cremefraiche og saft fra 3 lime i og smag til med salt og peber - Put det efterfølgende i en beholder og glat overfladen pænt ud.
  8. Pres saften fra de to sidste lime udover cremen, og læg husholdningsfilm direkte på, så der ikke er noget luft imellem film og creme. Så bliver den ikke brun.
  9. KÅL - tæt på ankomst: Kål kan du sagtens snitte fint lang tid på forhånd. Det holder sig superpænt med en fugtig klud over sig
  10. Skær løg i tynde skiver, og læg dem efterfølgende i isvand
  11. Skyl persille og pluk eller hak den groft – vend den sammen med kålen.
  12. Æbler snittes og vendes i sammen med løgene. lige før, de ankommer, så de ikke bliver brune.
  13. 15 MIN. FØR ANKOMST: Guacamolecremen vendes sammen med kålblandingen
  14. Tortillas lunes i ovnen og pakkes i en stak i et viskestykke
  15. Der rulles 24 smukke ruller tortillas med BBQ-kylling og cremet kål.
  16. Pak dem evt. ind i bagepapir og læg på en bageplade. Så hvis de er forsinkede, og det er de, så kan du lune dem 2 min i en ovn på 200 grader.