Tostada med refried beans, guacamole og blomkål. Foto: TV 2
Sværhedsgrad
Let
Personer
4
Tid
10 min + 30 min
Tilberedning
BLOMKÅL MED JALAPENOS OG LIME:
Tænd ovnen på 225 grader, og kom bagepapir på en bageplade. Skær blomkålen i mindre buketter, fordel dem på bagepladen, og vend dem med majsstivelse.
Kom alle ingredienserne til marinaden i blenderen. Blend den, hæld den over blomkålen, og vend buketterne i den.
Bag blomkålen ved 225 grader i 15 minutter. Vend den, og gentag.
REFRIED BEANS:
Varm en gryde op til medium varme. Tilsæt olie, og steg løg og hvidløg heri under omrøring i to-tre minutter.
Tilsæt spidskommen, chiliflager, oregano, flagesalt og røget paprika, og rør rundt.
Tilsæt de sorte bønner inklusive væsken. Vend dem rundt med de andre ingredienser, og lad det simre i fem minutter.
Tilsæt limesaft, og mos bønnerne med en kartoffelmoser eller en gaffel. Smag til med salt.
GUACAMOLE:
Mos avokadoerne med en gaffel sammen med limesaft, salt, hvidløg, løg og spidskommen. Konsistensen skal være jævn og cremet.
Rør koriander, chili og tomat i. Smag til med salt.
TOSTADA:
Fordel så mange tortillapandekager, der kan være i ét lag, på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med olivenolie på begge sider.
Sæt pladen i ovnen ved 225 grader, og bag i to-tre minutter. Vend dem om, og bag i yderligere to-tre minutter, indtil tortillaerne er sprøde som chips.
ANRETNING:
Top en sprød tostada med refried beans, guacamole og blomkål. Pynt med frisk koriander.