Tour de France-omelet

- Grad
- Let
- Pers.
- 1
- Tid
- 7 min
Tilberedning
- FREMGANGSMÅDE: Varm panden rigtigt godt op. Tilsæt en spiseskefuld olie, og hæld halvdelen af æggemassen på, og lad den sætte sig i et tyndt lag.
- Med dejskraberen foldes ægget ned mod den ene side af panden, og den flydende æggemasse vippes tilbage ud på panden, så den igen er dækket.
- Tilsæt halvdelen af skinken og parmesanosten.
- Omeletten rulles fra samme side hele tiden, så man forestiller sig, at man laver en lang, tyndt rullet cigar af tilberedt æg.
- Når alt æg er tilberedt, og omeletten er rullet helt sammen og er flot cigarformet, er omeletten færdig.
- Alternativ: Lav en amerikansk country style-omelet, hvor æggemassen fra starten sætter sig til en tyk pandekage. Fyld skinken og osten i, og fold den på midten.
- Server med ris og olivenolie.