Tour de France-omelet

16x9
Tour de France Omelet. Foto: TV2
Grad
Let
Pers.
1
Tid
7 min

Tilberedning

  1. FREMGANGSMÅDE: Varm panden rigtigt godt op. Tilsæt en spiseskefuld olie, og hæld halvdelen af æggemassen på, og lad den sætte sig i et tyndt lag.
  2. Med dejskraberen foldes ægget ned mod den ene side af panden, og den flydende æggemasse vippes tilbage ud på panden, så den igen er dækket.
  3. Tilsæt halvdelen af skinken og parmesanosten.
  4. Omeletten rulles fra samme side hele tiden, så man forestiller sig, at man laver en lang, tyndt rullet cigar af tilberedt æg.
  5. Når alt æg er tilberedt, og omeletten er rullet helt sammen og er flot cigarformet, er omeletten færdig.
  6. Alternativ: Lav en amerikansk country style-omelet, hvor æggemassen fra starten sætter sig til en tyk pandekage. Fyld skinken og osten i, og fold den på midten.
  7. Server med ris og olivenolie.