Unghane med rabarberchutney, mangochutney og agurkesalat

16x9
Unghane med rabarberchutney, mangochutney og agurksalat. Foto: TV 2/Go' morgen Danmark
Grad
Mellem
Pers.
4
Tid
180 min

Tilberedning

  1. RABARBERCHUTNEY: Skyl rabarber, og skær den i 1 centimeter tykke stykker. Snit løgene i strimler, og hak ingefæren fint.
  2. Kom det i en tykbundet gryde med resten af ingredienserne. Lad det simre i cirka 30 minutter, smag til, og køl ned.
  3. MANGOCHUTNEY: Skær løg i grove tern, og sauter i en tykbundet gryde sammen med de finthakkede hvidløg.
  4. Tilsæt mango, rørsukker, chili og æbleeddike. Lad det simre i cirka 35 minutter, til det har en passende konsistens.
  5. Tilsæt limeblade og finthakket citrongræs. Smag til, og køl ned.
  6. KRYDRET UNGHANE: Unghanen smøres med olie, honning og krydres godt med salt, peber, citronskal og rosmarin.
  7. Læg citronerne ind i hanen, og steg den i ovnen ved 200 grader i 45 minutter. Lad den hvile i 20-30 minutter, før den skæres ud.
  8. AGURKESALAT: Skær agurkerne på langs, fjern kernerne, og skær dem i tynde strimler. Rødløg, urter og chili hakkes fint og blandes med agurkestrimlerne. Smag til.