Valentinsdessert

16x9
Valentinsdessert Foto: TV 2
Grad
Mellem
Pers.
7
Tid
60 min

Tilberedning

  1. CHOKOLADEBROWNIE: Smelt smør i en gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede chokolade.
  2. Bland sukker, æg og mel i en skål og tilsæt den meget varme chokolade-smørblanding.
  3. Hæld dejen i en bradepande med bagepapir eller i en silikoneform og bag ved 160 grader i ca. 10-15 min.
  4. CREME ANGLAISE: Kog fløde, mælk og vanilje. Rør æggeblommen med sukker.
  5. Hæld fløde-mælkeblandingen over ægget. Sæt blandingen tilbage på blusset og opvarm til 82 grader.
  6. Hæld blandingen igennem en sigte over den smelte chokolade.
  7. CHOKOLADEMOUSSE: Lave en emulsion (rør sammen) med den smeltede chokolade og den varme creme anglaise. Temperaturen bør være min 40 C.
  8. Tilsæt den let piskede fløde og hæld moussen i silikoneform.
  9. Skær brownien i ønsket størrelse og placere den på toppen af moussen.
  10. Frys desserten i mindst 6 timer.
  11. RØD CHOKOLADEGLAISE: Læg chokoladen i en stor skål.
  12. Læg husblas i en skål med koldt vand.
  13. I en gryde koges, sukker, vand, glukose og kondenseret mælk, tilsæt derefter husblas og hæld det over den hvide chokolade.
  14. Tilsæt farven og bland godt med en håndmikser.
  15. Lad glazen køle ned til 30 ° C og glasér derefter de frosne små kager.
  16. DEKORATION: Smelt og temperer chokoladen. Smør den temperede chokolade tyndt ud mellem to stykker plast, og kom den i køleskabet et øjeblik, til chokoladen har sat sig.
  17. Skær hjerteformede stykker ud af chokoladen med en varm kniv.