Valerie’s Chokoladekage på grill

16x9
Grad
Mellem
Pers.
8
Tid
30 min + 15 min

Tilberedning

  1. Smør, sukker og chokolade smeltes ved svag varme i en lille gryde. Det er en god idé, at lade chokoladen være øverst, så den smelter ned i det varme smør og sukker. På den måde undgår man nemmest, at chokoladen bliver for varm og gryner. Der vil være sukkergryn i, men de forsvinder, når kagen bages.
  2. Gryden tages af varmen, og æggene piskes i.
  3. Melet sigtes og piskes også i.
  4. Alu-formene sprøjtes grundigt med fedtspray eller smøres med smør, og fyldes med chokolademassen.
  5. Kagerne stilles på køl, indtil de skal grilles senere.
  6. Kagerne sættes i 2 rækker midt i grillen, så kagerne bager ved indirekte varme i cirka 15-20 minutter ved cirka 185 grader.
  7. Kagerne skal bages sådan, at de stadig er flydende indeni.
  8. Husk at toppen på kagen også skal være opad, når kagerne anrettes på tallerken, efter at kagerne er vendt ud af formene.