Vilde chips

16x9
Vilde chips. Foto: TV 2
Grad
Let
Pers.
3
Tid
10 min + 15 min

Tilberedning

  1. Urterne plukkes i skoven, haven, parken eller lignende.
  2. Skyl urterne grundigt.
  3. Efter at urterne er skyllet, er det vigtigt, at du sørger for, at de er tørre. Brug eventuelt en salatslynge.
  4. Fordel dem på en bageplade eller rist med bagepapir.
  5. Brug en forstøver til en blanding af vineddike og olie, og sprøjt hen over blandingen, og drys salt henover.
  6. Stil ovnen på 170 grader varmluft, og når ovnen er klar, sættes bagepladen ind. Der holdes øje, indtil de er sprøde efter cirka seks til syv minutter. Men pas på, de bliver meget hurtig forbrændte.
  7. Her har du en lækker sund snack, enten til fredagshyggen eller som et lækkert tilbehør til middagen.