Vildsvinkoteletter

16x9
Vildsvinkoteletter. Foto: TV 2

Tilberedning

  1. Svampe: Steg svampene gyldne i lidt olie på en varm pande, krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt smør, finthakket løg og hvidløg samt plukket timian.
  3. Lad løg og timian stege med uden at tage farve, tilsæt sherryeddike og kog væden næsten væk hvorefter fløden tilsættes og koges ind til en passende, cremet konsistens.
  4. Koteletter: Steg vildsvinekoteletterne på en varm pande i lidt olie, så de får godt med farve på den ene side.
  5. Vend dem rundt og tilsæt så smør, timian og hvidløg, som er knust let med håndryggen.
  6. Lad smørret bruse imens du overhælder koteletterne med det brusende smør. De skal cirka have 3 minutter på hver side.
  7. Krydr med salt og peber og lad dem herefter hvile i 10 minutter.
  8. Skær koteletterne i skiver og anret dem i en skål med svampene over, pynt til sidst med lidt friske urter.