Torsdag 18/12: Grillede hjerter med champignon og radicchio med pærer og honning

16x9
Pærer Foto: Polfoto
Grad
Let
Pers.
2

Tilberedning

Hjerter med kapers:
Hjerterne ordnes og skæres i tynde skiver. Herefter marineres de med citron, salt og kapers. Grill dem på begge sider og bag dem færdig ved 200 grader. Når de kommer ud, kommer du mere citron og frisk persille på. Vær opmærksom på, at denne ret godt kan kræve, at der skal tygges - dog uden det er sejt. Man kan bruge kalvelever på samme måde.

Champignon i teriyaki:
Sæt en pande over, den skal være meget varm. Kom svampene på og rist dem i et minut med resten af ingredienserne. Fløden skal snurre lidt. Sluk for komfuret og lad smagen danse.

Radicchio med pærer:
Alt blandes og så må der smovses.

Dagens blær, moste kartofler med peberrod og sennep:
Kog kartofler som du plejer, mos dem med en gaffel og tilsæt reven peberrod, skyr og sennep 1 til 1. Røres sammen og kugles som et æg - det er det ultimative blær som tilbehør.