'Naturen LIVE': Hvad skal storken hedde? Du bestemmer

Mange TV 2 FRI-seere mener, at hanstorken i den rede, der bliver livestreamet fra, skal hedde Tommy, men navngivningen er ikke slut endnu, og du kan stadig nå at være med.

Hvad synes du, 'Naturen LIVE's hanstork skal hedde?

Det vil TV 2 FRI meget gerne vide, for i samarbejde med Storkene.dk giver kanalen tv-seerne mulighed for at vælge et navn til storken i reden i Sønderjylland, hvorfra der som en del af eventen 'Naturen LIVE - forårskuller' bliver livestreamet døgnet rundt.

Annika hedder hunstorken, og 738 danskere har allerede skrevet ind med deres bud på, hvad hannen skal hedde.

'Naturen LIVE'-redaktionen kan afsløre, at mange mener, at Tommy (som i Pippi Langstrømpes bedste venner Tommy og Annika) er det mest oplagte, men også Alfred og Anton er populære navne.

Du kan stadig nå at sætte dit præg på navngivningen ved at følget linket til TV 2 FRIs Facebook-side og kommentere opslaget.

TV 2 FRI kigger alle buddene igennem og vælger det mest populære navn, som bliver offentliggjort torsdag formiddag på Facebook, hvor du i øvrigt kan tage del i samtalen om foråret. Husk at hashtagge dine opslag med #naturenlive.

dette digitale Danmarkskort kan du se, hvilke naturoplevelser- og iagttagelser andre deler på de sociale medier. Her kan du se, hvordan du selv bidrager til kortet.