Her er de værste lufthavne at overnatte i

De 10 værste lufthavne at overnatte i er blevet kåret. Se her, hvor du ikke ønsker at strande.

Du kan ofte spare mange penge ved at vælge en flyrute med et eller flere stop undervejs frem for at flyve direkte. Hvis du så vælger at overnatte i lufthavnen frem for på et hotel, kan du spare endnu flere penge. Men det kan også blive en både dyr og ubekvem affære.

Især hvis du er så uheldig at havne i en lufthavn på The Budget Traveller's Guide to Sleeping in Airports liste over de værste lufthavne at overnatte i.

En opgørelse på hjemmesiden viser, at der er flere og flere, der vælger denne overnatningsform, og ikke kun de unge backpackere. Brugerne på sitet har derfor stemt på, hvor du får den værste nattesøvn og tidsfordriv mellem flyafgangene. Det skriver Check-in.dk.

Tasketyverier, bestikkelse og soveforbud

Hvis det er muligt, er det bedst at undgå lange mellemlandinger i terminal 1 i Manilas Ninoy Aquino International Airport i Filippinerne, der tager den lidet flatterende førsteplads. Ukomfortable bænke, uhøfligt lufthavnspersonale, dårlige faciliteter og ingen aktiviteter til at slå tiden ihjel med er nogle af klagerne. Derudover er der meldt om mere alvorlige problemer som tasketyverier og at rejsende bliver afkrævet bestikkelse for at få lov til overhovedet at opholde sig i lufthavnen.

Det er ikke kun på rejser med mange mellemlandinger, du kan være uheldig og skulle opholde dig i lufthavnen i lang tid. Flyet kan også bare være forsinket på ubestemt tid, som det skete på Island, da askeskyen hang over hele Europa.

Og så er det ikke så fedt at sidde i Islands internationale lufthavn Keflavik. Ifølge hjemmesiden burde et land, hvor deres vulkaner skaber lufthavnskaos, være mere forstående overfor de strandede passagerer. Rejsende har klaget over, at man slet ikke må overnatte i lufthavnen eller sidde på en bænk og sove. Derudover er der hundekoldt i lufthavnen, også om sommeren. Måske er det et forsøg på at holde passagererne væk?

Her er de 10 værste lufthavne at overnatte i:

1. Ninoy Aquino International Airport Terminal 1 (Manila), Filippinerne

2. Paris Beauvais, Frankrig

3. Reykjavik Keflavik, Island

4. Bergamo Orio Al Serio, Italien

5. Kiev Airport, Ukraine

6. Fankfurt Hahn, Tyskland

7. London Luton, England

8. Pisa, Italien

9. Paris Charles de Gaulle, Frankrig

10. Los Angeles LAX, USA