Rejser

Danmarks dyreste hotelsuite

Hvis du planlægger at bo på hotel i København til efteråret, kan du passende begynde at spare op nu. I hvert fald hvis du vil bo lidt lækkert.

Senere på året genåbner Hotel d'Angleterre, der har været lukket siden maj sidste år. Det nyrenoverede hotel byder blandt andet på Danmarks dyreste suite, Royal Suite, til ikke mindre end 42.900 kr. pr. nat. Og det er vist ikke engang med morgenmad, men til gengæld er der balkon ud mod Kgs. Nytorv.

Hotel i mere end 250 år

Der har været hotel på den mondæne adresse siden 1755, og da håndværkerne gik i gang med at pille indmaden ud af den bedagede bygning, fandt de blandt andet halm og hønsenet i væggene samt tildækkede gamle vinduer og døre. Det skriver rejseportalen takeoff.dk.

"Vi får en international første klasses gæsteoplevelse til en meget international kundegruppe, vi regner med, at op mod 90 pct. af vores overnattende gæster vil være udlændinge," har hotellets administrerende direktør, Henrik Mansson, tidligere fortalt til takeoff.dk.

Har man ikke lyst til at fyre 40 af de lange af på en enkelt nat i den 251 kvadratmeter store suite, kan man jo nøjes med et standardværelse. Det fås for den beskedne sum af 3.900 kr.