Rejser

Her bor verdens smukkeste kvinder

Hvis du har planer om at tage på ferie i påsken, og ønsker du noget smukt at kigge på ud over mageløse kirker og smukke kunstværker, så vores Sverige en oplagt mulighed. Vores svenske broderland byder nemlig på nogle af verdens smukkeste kvinder, fastslår rejsesitet Travelers Digest.

"Danske kvinder er smukke, blonde og blåøjede skønheder, som får dig til at undre, hvordan der nogensinde kunne være noget "råddent i Danmarks rige". Således beskrevet tildeler rejsesitet Travelers Digest Danmark en ottendeplads på top ti-listen over lande med verdens smukkeste kvinder.

Listen afslører dog samtidig, at vi ikke kan konkurrere med vores svenske søstre, som indtager førstepladsen på listen. Og som om det ikke var nok, så ligger Stockholm nummer to på listen over de byer i verden, som byder på de lækreste kvinder - en liste som København end ikke figurerer på.

Vil du vide, hvilke andre byer og lander verden over du skal stile efter, hvis kriteriet er smukke kvinder, så finder du Travelers Digest samlede top ti-lister nedenfor:

I disse byer bor verdens smukkeste kvinder:

 1. Kiev, Ukraine
 2. Stockholm, Sverige
 3. New York City, United States
 4. Buenos Aires, Argentina
 5. Varna, Bulgarien
 6. Moskva, Rusland
 7. Tel Aviv, Israel
 8. Amsterdam, Holland
 9. Seoul, Syd Korea
 10. Montreal, Canada

I disse lande bor verden smukkeste kvinder:

 1. Sverige
 2. Argentina
 3. Ukraine
 4. Rusland
 5. Bulgarien
 6. Sydkorea
 7. Colombia
 8. Danmark
 9. Holland
 10. Canada