Rejser

Svenske mænd er de lækreste

Mens danske kvinder betragtes som nogle af de smukkeste i verden, ser det ikke helt så godt ud med de danske mænd. Ifølge Travelers Digest er det i hvert fald ikke på grund af mændene, man skal rejse til Danmark.

Mens Travelers Digest taler rosende om danske kvinder og tildeler Danmark en ottenplads på listen over lande med verdens smukkeste kvindfolk, er der på rejsesitet intet at spore om danske mænd. Her må vi se os slået af vores svenske naboer.

Når det kommer til svenske mænd vil de smigrende ord hos Travelers Digest nemlig ingen ende tage. Således kårer rejsesitet Stockholm til den by i verden, som byder på de lækreste mænd.

Så hvis smukke mænd er et plus i din bog, kunne Stockholm altså være et godt bud på et rejsemål i påsken. Og da Sverige også ligger blandt toppen af poppen, når kvaliteten af de svenske piger skal vægtes, kan du roligt tage kæresten med - der er noget dejligt for alle at kigge på.

Hvis du trods alt ikke er til den lyse nordiske type, og du måske har mere lyst til at rejse syd på, så er der efter sigende også en del tiltrækkende mænd i såvel Lissabon og Milano - og Sydney hvis turen skal være endnu mere eksotisk.

Nedenfor finder du Traveler Digests samlede top ti-liste over byer, der huser verdens lækreste mænd:

  1. Stockholm, Sverige
  2. New York City, USA
  3. Amsterdam, Holland
  4. Lissabon, Portugal
  5. Buenos Aires, Argentina
  6. Sydney, Australien
  7. Madrid, Spanien
  8. Berlin, Tyskland
  9. Milano, Italien
  10. Tel Aviv, Israel