Fri

GUIDE: Her alle Thomas Uhrskovs nemme tips og tricks til skiferien

Hvordan finder du ud af, hvor stejle pisterne er? Og hvordan bærer du skiene rigtigt? TV 2 har samlet alt, hvad du skal vide, inden du tager på ski.

I programmet 'To på ski' giver skientusiaterne Thomas Uhrskov og Rasmus Dalberg Jørgensen deres bedste tips og tricks til alt det, du skal vide, før du tager på ski. Dem får du i disse fire korte videoer.

Sådan bærer du dine ski

Hvis du har været på skiferie, kender du helt sikkert til den asen og masen, man kan have, når skiene skal bæres hen til lejligheden, hytten eller bilen. Med et enkelt fif kan du få dem under kontrol, når du bærer dem. Se hvordan i klippet øverst i artiklen.

Sådan aflæser du pisternes stejlhed

Røde, grønne, blå eller sorte pister. I klippet ovenfor giver Thomas Uhrskov dig en guide til, hvordan du finder ud af hvor stejle pisterne egentlig er, så du kan finde ud af, hvilken en du skal kaste dig ud i.

Sådan får du skiene med i liften

Når du skal med liften op til toppen af bjerget, skal du lynhurtigt få arrangeret dig selv og dine ski, inden liften forlader platformen, hvor du stiger på - ellers kan det gå galt. I klippet ovenfor kan du se, hvordan du placerer skiene hurtigt og sikkert, og hvilken holder, der er beregnet til de forskellige typer af ski.

Pas på rygsækken i skiliften

Hvis du er en af dem, der har en rygsæk med på pisterne, så pas på, når du skal med liften. Se i videoen, hvad du skal gøre, når du tager din rygsæk med i liften.