Kurs mod fjerne kyster

Efter tre år til søs: Nu vender Havana hjem til Danmark

Efter tre år til søs vender Theis og Emil hjem til Danmark. Du kan være med til at byde dem velkommen hjem i København.

Jordomsejlingen lakker mod enden for Theis og Emil, der i tre år har sejlet rundt i Familien Behas båd Havana. En rejse, som seerne har kunnet følge på TV 2 i programmet 'Kurs mod fjerne kyster'.

Sidst vi så dem var i programmets tredje sæson, hvor de sejlede rundt i Fransk Polynesien og Vanuatu.

Siden vi slap dem i marts, har de været i Indonesien og Malaysia, hvor de har stiftet bekendtskab med både komodoveraner og orangutanger. Alt sammen noget, vi får at se i fjerde sæson, der bliver sendt til vinter. Og nu er jordomsejlingen ved at have fået sin ende. 

Havana er nået til Europa.

- Nu er vi så tæt på at være hjemme, som vi overhovedet kan komme. Vi er lige nået til Holland og har virkelig sat kursen hjemad nu, fortæller Emil fra Holland.

Den 15. juli har Emil og Theis igen - efter tre år på de syv verdenshave - dansk vand under kølen.

Her sker det

Den 15. juli klokkken 12.00 lægger Havana og Familien Beha Erichsen til kaj ved Toldboden i København. Og du er velkommen til at komme og hilse på familien og byde Emil og Theis velkommen hjem.

Hvis ikke du har mulighed for at tage dit Dannebrogsflag under armen og troppe op i København, kan du følge hjemkomsten her på tv2.dk.

Fra klokken 12.00 sender tv2.dk live - både fra kajen og Havana, hvor Theis og Emil giver deres første interview på dansk grund.

Følg med på Facebook

Over 200.000 danskere har allerede vendt tommelfingeren opad til 'Kurs mod fjerne kyster'. Du kan gøre det samme på den officielle Facebook-side her

Rejsen begyndte for Theis og Emil for tre år siden, da de stævnede ud fra Københavns Havn, hvor familien Beha Erichsen til daglig bor i deres husbåd.

Her sagde de farvel til venner og familie, inden de sejlede bagbord om Kronborg og ud af dansk farvand.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan det så ud, da Emil og Theis tog afsked for tre år siden.

Tilmeld dig Facebook-eventet her.