Kurs mod fjerne kyster

Emil og Theis hjemme med Havana: Ja, vi har fået kærester

Mikkel Behas to ældste sønner, Theis og Emil, løftede fredag sløret for, at de har fået andet end gode oplevelser med hjem fra jordomrejsen.

Efter tre år til søs og dermed tre sæsoner af 'Kurs mod fjerne kyster' har de to brødre Theis og Emil vundet enorm popularitet i Danmark. Måske særligt hos kvinderne. 

Det viste sig fredag, da flere tusinde stod klar til at hylde brødrene med flag og balloner ved Toldboden i København. Og netop her fik TV 2s reporter også svar på det spørgsmål, som mange kvindelige seere op til hjemkomsten har stillet på Facebook: 

Har de eftertragtede brødre mon fået kærester undervejs på turen?

- Ja, vi har fundet et par rigtig søde kærester på vores tur, og det er rigtig dejligt. Men det må vi tage en anden gang, lød svaret i første omgang fra Emil.

Heller ikke Theis ville løfte sløret yderligere for, hvor på rejsen de har fundet kærligheden. 

- Næh, egentlig ikke, sagde han med et stort smil, inden de gik ud for at møde deres fans.

Danskerne tager imod Emil og Theis ved Toldboden i København.

Danske kærester med på Havana

Efter de to brødre havde hilst på de mange fremmødte, uddybede de dog lidt nærmere omkring kærligheden.

Her forklarede de, at begge piger er danske, og at de faktisk har været med ude at sejle på Havana. 

- De er hjemmebragte, lød det grinende fra Theis.

Undervejs på jordomrejsen har der været 43 forskellige besætninger med på Havana, hvoraf de tre fredag sejlede med ind i havnen på Toldboden i København. 

Allerede tidligt fredag morgen blev familiens båd Havana filmet af TV 2s helikopter, da båden rundede Kronborg sammen med en masse sejlere, der havde valgt at følge Havana på turen ind mod København. 

Se hvordan hjemkomsten så ud fra luften herunder:

Mor og far med i båden

Ved Havanas hjemkomst var også både far Mikkel Beha Erichsen og hans kone Marian med i båden.

De to mødte hinanden, da han var 20 år. Hun var et par år ældre, men siden har de holdt sammen og har i dag utallige rejser og oplevelser bag sig, fordi de er gode til at være sammen, har Mikkel Beha Erichsen tidligere fortalt i en interview med Alt for Damerne.

– Mit udgangspunkt er Marian. Og sidenhen også vores tre drenge. Jeg mødte Marian, lige da jeg var blevet voksen, 20 år, og vi har skabt hele vores voksenliv sammen. Vi er gode til at være sammen. Gode til at få børn med hinanden. Og vi er gode til at have projekter sammen. Vi kan sagtens være meget væk fra hinanden, men vi vender altid tilbage til udgangspunktet i vores lille toenighed med hinanden – og i vores femenighed med vores drenge, har  Mikkel Beha Erichsen forklaret til Alt for Damerne.