Kurs mod fjerne kyster

Så meget elsker TV 2-brugerne familien fra 'Kurs mod fjerne kyster'

TV 2's brugere er vilde med, at familien Beha Erichsen endelig er kommet fuldtallige hjem til det danske land.

De ældste brødre i Beha Erichsen-familien ankom i fredags - sammen med resten af familien - igen til Danmark efter deres tre år lange jordomrejse på båden Havana. Her blev de modtaget af op mod 20.000 mennesker.

Og det har TV 2 klippet sammen til en lille video, som er blevet delt på programmet 'Kurs mod fjerne kysters' facebook-side. Og det har fået følelserne i form af kuldegysninger og tårer i øjenkrogene i gang hos programmets faste seere. 

Aldrig har den sang givet mere mening. Ikke et øje tørt.

Ulla Pedersen, facebook-bruger

Blandt andet skriver facebook-brugeren Marianne Ovesen:

- Super godt klippet sammen. Man får helt gåsehud, og suppleres af Ulla Pedersen:

- Aldrig har den sang givet mere mening. Ikke et øje tørt. Velkommen hjem i god behold og tak for alle de fantastiske udsendelse - glæder mig til næste sæson.

I starten af 2017 kommer en ny sæson af 'Kurs mod fjerne kyster' med Beha Erichsen-familien. 

'Velkommen hjem'

Flere seere byder drengene  'velkommen hjem' og skriver, at de er glade for familiens programmer, der er med til at 'samle'. 

- Hvor var det en smuk og rørende velkomst. Og hvor er det fantastisk at familien Danmark kan samles om noget trygt, kærligt og rart. I er, som vi alle ønsker at være. Tak for jer, skriver Lissa Freja Graversen Theilsborg.

Det er jo et tegn på, at i for mange år siden tog en chance til at vise os alle i DK, en snert at jeres univers på Havana og alle de kulturelle oplevelser fra fjerne steder til vands og til lands.

Lisbeth A. Petersen, facebook-bruger

- Må give et godt sug i maven. Velkommen hjem. En stor tak for de bedste udsendelser som der er sendt på dansk tv. Vil slide mine dvdér op, skriver Kim Lasse Petersen.

- Storslået hjemkomst og velkomst. Det er jo et tegn på, at i for mange år siden tog en chance til at vise os alle i DK, en snert at jeres univers på Havana og alle de kulturelle oplevelser fra fjerne steder til vands og til lands! Må i komme med mange flere storslåede oplevelser fra jeres liv på Havana!, skriver Lisbeth A. Petersen.

Læs flere af seernes reaktioner - og fortæl din egen - på Beha Erichsen-brødrenes hjemkomst i facebook-opslaget nedenunder. 

Havana kommer hjem: Se de fantastiske optagelser

En helt unik modtagelse af vores allesammens familie Beha Erichsen.❤️ - Et øjeblik, man vil fortælle sine børnebørn om, lyder det fra Mikkel selv.

Posted by Kurs mod fjerne kyster on Sunday, July 17, 2016