Rejser

Peter Ingemann: Jeg drømte om at blive kioskejer i røde læderbukser

Hvad er Peter Ingemanns eget største øjeblik? Hvad drømte han om som barn? Og hvor rejser han hen næste gang? Svarene får du her fra Ingemann selv.

Trioen med Peter Ingemann, Rasmus Tantholdt og Morten Ankerdal har uden tvivl været en populær konstellation hos mange danskere.

Det stod klart, da Peter Ingemann onsdag aften chattede med TV 2s seere efter sidste del af programmet 'Størst i Rio'. 

I TV 2-programmet har de tre herrer været i Rio de Janeiro for at tage pulsen på byen, som skal være vært for OL i 2016. Og efter onsdagens program ville flere seere gerne vide, hvilken oplevelse i Rio der har gjort mest indtryk hos Ingemann selv.

- Det må være kødorgiet. Jeg følte, at min lever hoppede op igennem halsen på mig. Men det var fedt - bogstavlig talt, svarede Peter Ingemann.

Herunder kan du gense tv-klippet, hvor Ingemann, Ankerdal og Tantholdt spiser kød, til de segner:

Russisk roulette var dumt og fedt

Andre seere ville gerne vide, hvad der har været det værste ved at lave 'Størst' – og hvad der har været det ’mest drengerøvs-agtige’.

Ingemanns svar på første spørgsmål var ’søvnproblemer’ og ’elevatorvægt’ – og så til svaret på det mest drengerøvsagtige:

- Det var, da jeg skulle deltage i russisk roulette med strømpistoler på en russisk natklub i Sibirien. Det var mega dumt og mega fedt, lød det fra Ingemann.

Her skal ’Størst’ hen næste gang’

I 'Størst i Rio' har Ingemann, Ankerdal og Tantholdt mødt de mennesker, der lever i Sydamerikas største slumkvarter, og fået et helt eksklusivt møde med Brasiliens nye store fodboldtalent.

Og selvom programmet kunne lige er slut, ville flere seere onsdag aften gerne vide, hvor Ingemann skal hen næste gang i ’Størst’.

- Verdens største hospitalsskib ved Madagaskar, verdens største dyreskue og rodeo i Texas, verdens største filmby i Kina og ... så skal vi selvfølgelig have afsluttet verdens største togrejse i Rusland, som blev afbrudt på grund af en slurk søvand sidste år, svarede Ingemann.

Drømte om at blive kioskmand

Under chatten forklarede Peter Ingemann også, at det ikke altid har ligget i kortene, at han skulle være tv-vært. Som ung pakkede han nemlig skinker hos Tulip i Brabrand – og faktisk drømte han om noget helt andet som barn.

- Jeg drømte om at blive bilsælger eller ejendomsmægler - og så havde jeg i min gymnasietid en fuldstændig syg drøm om at have en døgnkiosk med solarie i kælderen og frække blade bag et flueforhæng. Og jeg havde også forestillet mig, hvordan jeg ville se ud: Jeg skulle have bordeaux-røde læderbukser, bredflippede silkeskjorter - knappet godt ned naturligvis - guldkæde, lokumsbrætskæg ... og naturligvis hvide hurtigkneppersko i læder. Og det er helt seriøst!, lød det fra Peter Ingemann.

Tv-værten er tilbage med 'Størst' igen 24. august - og det er netop i de kommende sæsoner, man kan opleve Peter Ingemanns eget største øjeblik i tv-programmets historie.

- Programmet om verdens største hospitalsskib, der ligger nede ved Madagaskar, som opererer folk i yderste nød gratis. Jeg knækkede flere gange sammen, og det vil også kunne ses i programmet, der kommer om cirka en måneds tid. Det var helt fanstastisk og meget rørende. 

Du kan læse alle spørgsmål og svar fra live-chatten med Peter Ingemann ved at klikke her