Kurs mod fjerne kyster

Kurs mod fjerne kyster-fotograf afslører Beha-familien: - Åh nej, hun har fulgt os tæt

Hannelore Dörner har filmet familien fra Havana på deres jordomrejse. I 'Go' morgen Danmark' afslører hun noget af det, vi ikke ser på tv.

Hvad, familien Beha Erichsen ikke var ikke forberedt på, da de gæstede 'Go' morgen Danmark' fredag morgen, var, at redaktionen havde haft fat i deres faste fotograf Hannelore Dörner, som har fulgt familien på hele jordomrejsen.

Sejlerfamilien - på nær Theis, som lige nu underviser i snowboarding i Frankrig - gæstede fredag morgen 'Go' morgen Danmark' for at fortælle om deres kommende sejlplaner og om, hvordan det er at være hjemme igen.

Og her fik de sig altså noget af en overraskelse, da Hannelore Dörner pludselig dukkede op på den lille fjernsynskærm i studiet.

'Ååh, nej'

For hun ser jo, hvordan familien er, når kameraet er slukket.

- Vi har fået lusket et par hemmeligheder ud af hende, siger 'Go' morgen Danmark'-værten Ida Wohlert til familien Beha Erichsen, der i kor svarer med:

- Ååh, nej. 

- Hun har været meget tæt på os, siger Mikkel Beha Erichsen med et spændt smil.

Se hele interviewet med familien Beha i 'Go' morgen Danmark' på TV 2 Play.

Smart underbukse trick

Hannelore Dörner lægger ud med at afsløre, at Mikkel Beha Erichsen er en 'underbukse økonom', hvilket vil sige, at han faktisk kun har to par underbukser med på de lange sejlture.

- Han hopper i havet om morgenen, tager underbukserne af og vasker dem. Derefter hænger ham dem på tørresnoren og tager de underbukser på, som han vaskede dagen inden.

KURS MOD FJERNE KYSTER

  • Mikkel Beha Erichsen og hans familie tager i fjerde sæson af 'Kurs mod fjerne kyster'' hul på jordomrejsens sidste del. 
  • I Indonesien kommer de helt tæt på lokalbefolkningen og på de dyr, der lever i øriget. Derfra går turen videre mod Singapore, hvor skibet Havana med besætning skal fragtes til Europa på et containerskib. Og endelig venter en vild velkomst i København, da de vender hjem fra den tre år lange rejse.
  • Du kan se programmet på TV 2 onsdag klokken 20 eller på TV 2 PLAY

Og faktisk er hans smarte underbukse-trick smittet af på blandt andet Emil, der sagtens kan se det smarte i at økonomisere med tøjet.

Tough cookie

En anden ting, som Hannelore Dörner kan afsøre, er, at selv om Marian Midé på skærmen virker forsigtig, sød, blid og som en mor, der bare gerne vil passe på drengene, så skal man ikke tage fejl af den blonde kvinde:

- Hun er en tough cookie og en businesskvinde. Hun styrer familien med hård hånd. Det er hende, der liner det hele op og styrer økonomien. 

Ja faktisk er det ifølge Hannelore Dörner hende, der bestemmer det hele. Og resten af familien er enige:

- Det er mor, der bestemmer.

Og hvis du vil se snigpremiere på første afsnit af 'Kurs mod fjerne kyster', skal du klikke på linket herunder.

Programmets fjerde sæson har premiere tirsdag 31. januar på TV 2.