Samliv

Ført sammen af Danmarks datingkonge

Go’ morgen Danmark havde besøg af Danmarks datingkonge, der er skyld i, at mange danske par har fundet hinanden på nettet.

Han har selv datet over 500 kvinder og gjort dating til sin levevej. Og det er en meget luksuriøs livsstil den 41-årige datingkongen Morten Wagner, der er manden bag dating.dk, fører.

På Go’ morgen Danmarks Facebook-side udtrykker flere tilfredse brugere, at de har fundet kærligheden på nettet.

Louise Weimar-Limkilde skriver:

"Mødte min dejlige mand på dating.dk for snart fem år siden. Vi er blevet gift, har købt hus, har den skønneste datter og venter nummer to. Så her har det absolut været en kæmpe succes."

Også Sidsel Egelund fandt kærligheden på nettet:

"Jeg var meget skeptisk overfor netdating, men vidste også at en aften i byen, hvor man møder en fuld mand, heller ikke er mig. Så gav det en chance. Der var da også de fyre, som var meget overfladiske, som skrev til mig. Men inden længe mødte jeg manden i mit liv. Jeg troede faktisk ikke, han var noget for mig, men efter en mislykket date med en anden fyr, som jeg troede var noget interessant, blev jeg jo nødt til at give ham en chance. Vi venter nu vores første barn sammen, vi skal giftes til næste sommer, og han er det bedste, der er sket for mig. Føler mig heldig!! Så jeg siger klart; ”go for it”. Hvad har man at miste på det?? De to veninder, som overtalte mig til det, fandt også deres kærester på nettet, som de også stadig er sammen med."

Trine Pilegaard Larsen har også haft succes med dating på nettet:

"Til oktober er det syv år siden, at manden, der lige nu ligger ved siden af mig og småsnorker, og jeg mødte hinanden på dating.dk. Vi er nu to børn, to biler, en kat og et hus rigere – og så havde vi for øvrigt fem års bryllupsdag for en måned siden."

Listen er lang med lykkelige par, der har fundet hinanden ved at date på nettet, deriblandt også Sussie Petersen, der skriver på Facebook:

"Jeg mødte min dejlige kæreste på dating.dk i 2010. Vi bor i dag med min datter på 10år og vores fælles søn på 11 måneder. Så tak til Morten Wagner, for uden ham havde vi ikke mødt hinandene."

Datingkonge dropper de mange damer

Datingkongen selv er ikke overrasket over de mange lykkelige par, og inden dating.dk blev en egentlig forretning, som han tjente penge på, så var det også begejstringen fra de nyforelskede par, der gav ham motivationen til at fortsætte.

- Vi har hørt det tusindvis af gange på dating.dk. Og det er jo ikke bare sjov og ballade, men et forum, hvor folk, der gerne vil finde en kæreste, kan møde hinanden, siger Morten Wagner."

Selv er han også klar til at lægge ungkarlerollen på hylden til fordel for et mere roligt familieliv.

- Nu vil jeg gerne finde mig en kone og få nogle børn. Nu har jeg levet livet, som jeg synes, det er sjovt, og jeg har prøvet at være playboy i mange år, siger han.