Dating-heltinde: Blev forladt tre gange på et år

Ikke bare en men hele tre gange blev Michelle Hviid forladt af den mand, som hun havde haft en stormende forelskelse i. Hun er ud over at være forfatter og foredragsholder, kendt som iværksætter og står bag datingkonceptet Running Dinner.

Michelle Hviid reflekterer i en personlig beretning til ALT for damerne over, hvorfor det er tabu at blive forladt, og hvordan man rejser sig igen.

- I november bliver jeg forladt for tredje gang på et år – min personlige rekord.

Livet med de fire sammenbragte børn var en af de elementer, der gjorde samlivet med kæresten Morten svært. I februar i år, er flyttede Michelle endegyldigt fra kæresten og er nu i fuld gang med at genopbygge livet med sine to børn, som hun erkender har haft et udfordrende år.

- Kamille, Benjamin og jeg er netop flyttet til en stor, lys femværelses herskabslejlighed på Frederiksberg. Jeg har haft dage, hvor jeg bare har tudet og snøftet og hulket, og jeg kæmper for at få hverdagsglæden tilbage ved at spise sundt, træne jævnligt og se mine bedste venner. Man stikker jo hovedet op i røven, når man har kærestesorger, men helt ærligt: Jorden drejer stadig rundt, og vandet slår stadig ind på stranden, skriver Michelle Hviid som trods det hårde år ikke fortryder, at hun gik tilbage til sin ekskæreste tre gange.

- For tænk nu, hvis det var lykkedes. Jeg ville gøre det igen, skriver hun.

Trods afklaretheden med sit brud, irriterer det Michelle "helt vildt", at der er så meget tabu i at blive forladt.

- Det er ikke første gang, jeg er blevet det, og jeg har været ked af det før, men det her er sgu større. Jeg har følt mig enormt forladt, men jeg har ikke følt mig forladt på grund af mig og min personlighed. Jeg mærker et stort fravær af kærlighed, som jeg synes, tilkommer mig, og det begræder jeg. Fravær af kærlighed og hans duft og hans hår på brystet og øjenkontakten og hans blink til mig, når han sms'er og skriver "Hey baby ;)" Den følelse af fravær er en enorm sorg.

Michelle Hviid

Michelle Hviid er født 12. maj 1972 i Australien. Hun er en dansk foredragsholder og iværksætter, som i 2002 stiftede datingportalen Running Dinner. I 2006 kårede Børsens Nyhedsmagasin hende som et af Danmarks unge talenter inden for iværksætteri. Samme år kårede netværket Morgendagens Heltinder som "Årets Heltinde".