Kvindernes guide til mændene: Sådan scorer I os

Er du mand og træt af, at du aldrig får en kvinde på krogen, så læs med her. Her får du nemlig den ultimative scoreguide, som er udarbejdet af kvinderne selv.

To kvindelige skribenter fra magasinet Vice mener, at mænd i vore dag er håbløst uromantiske. Det vil de nu gøre noget ved. Her kommer Lucy Hancock og Amelia Abrahams opskrift på, hvordan mænd skal opføre sig i forskellige situationer - hvis de da ikke vil gå hjem alene.

Sociale medier og dating apps

På din dating-profil må du aldrig beskrive dig selv som en 'gin-entusiast' eller en 'kaffe-snob'. Drikkelse er ikke en substitut for din personlighed.

Skriv heller aldrig, hvor høj du er. Det virker alt for åbenlyst. Post i stedet et billede, hvor du står foran noget, der giver en indikation på din højde.

Yderligere skal du holde dig fra at skrive om disse ting på en Tinder-chat: dine vilde weekendplaner, dine tømmermænd, musiksmag, dine karakterer fra skolen.

Desuden er flirt på beskederne totalt unødvendigt - spørg hende nu bare, om hun vil med ud.

Tal til os i det virkelige liv

Der er en masse af jer, som er blevet så vant til at smalltalke på Tinder, at I helt ha glemt, hvordan man gør i det virkelige liv.

Selvom kvinden virker kynisk, når du stopper hende, synes hun stadig om det. Når man som kvinde står på en togstation er det da rart at vide, at man er attraktiv. Netop i sådan en situation, hvor man ikke har dullet sig op, er det toppen at få at vide.

Privatfester

I den ideele verden ville alle singler gå rundt og bære ensomheden som en dekorativ broché. Men desværre er du ofte nødt til at gå igennem den udmattende samtale, der leder dig frem til, om kvinden, du vil score, er single. Men her kommer privatfesterne ind i billedet. Privatfester er som skabt til at undgå den udmattende samtale, fordi der er en god chance for, at du kan se, om kvinden sidder sammen med sin kæreste.

Men faktisk er den nemmeste måde til sådan en fest at spørge, hvem hun kom sammen med, og der har du svaret på, om hun er single eller ej.

Derudover ved alle, at privatfester - som regel - slutter ud på de små timer, så hvis kvinden stadig er der, er det bare om at træde i karakter. Hvis hun ikke ville have dig, var hun gået for længst.

Klubber og barer

Det kan være svært at aflæse signalerne fra kvinderne ude i byen, men byen er faktisk lidt af en skattekiste. Der er fyldt med singlekvinder i 20'erne. I denne alder er kvinderne nemlig blevet trætte af privatfester, fordi de har konstateret, at de ikke gider nogle af de mænd, der er i deres vennekreds. Derfor går de i stedet i byen.

Selvom de er i byen, kan det dog være svært at afkode dem, for de kan sagtens virke afvisende ved at stå med ryggen til dig på dansegulvet, på trods af at de er interesserede. Så prøv at skabe kontakt alligevel. Det kan være godt at starte med at købe en drink, så I kan falde i snak. De fleste kvinder elsker gratis drinks.

Når I er faldet i snak kan I trække ud i rygerummet, hvor I bedre kan snakke sammen.

Ovenstående er udtryk for Lucy Hancock og Amelia Abrahams holdning.