Samliv

Lommeopkald afslørede utroskab: Derfor blev Hanne og Lars sammen

Et opkald, hvor du kan høre din elskede være sammen med en anden, vil nok få de fleste til at vende forholdet ryggen. Men Hanne og Lars Ladegaard er i dag lykkelige sammen, selvom det var præcis det, der skete for dem.

Hanne Ladegaard var ved at købe ind, da Lars Ladegaards telefon ringede hende op, mens han var sammen med sin elskerinde.

- Jeg tænkte: Niksen biksen, det der er mit livs kærlighed, han skal ikke slippe så nemt, fortæller Hanne Ladegaard.

Så da hun forlod supermarkedet, købte hun alligevel et glas oliven, som hun vidste, at Lars Ladegaard holdt af.

Troede de var lykkeligt gift

Da Lars Ladegaard var blevet afsløret, ville han skilles - han var nemlig forelsket i elskerinden, som han havde haft et forhold til i omkring halvanden måned. Men hustruen overtalte ham til at blive og kæmpe for forholdet.

I årene op til, havde Lars Ladegaard arbejdet meget og var stresset.

- Jeg følte, at mit liv blev dårligere og dårligere, fortæller han. Han opretholdt dog en facade overfor sin kone. Hun kunne mærke, han var presset, men havde ikke forestillet sig, at det havde noget med deres forhold at gøre.

- Havde du spurgt mig en time før, det blev afsløret, ville jeg have sagt, at vi havde det godt, og at vi var lykkeligt gift, siger hun.

Har overtrukket konto med en million

Selvom parret valgte at blive sammen, blev de skilt for i stedet at blive kærester.

- Vi lavede en streg i sandet, og så startede vi forfra, siger Hanne Ladegaard.

De gjorde meget ud af at tage alle aspekter af deres liv op til overvejelse: Hvordan ville de opdrage deres børn, og skulle deres arbejdsliv se anderledes ud?

Særlig lang tid tog det at genopbygge tilliden, og de lavede en aftale om, at Hanne Ladegaard når som helst kunne sende Lars Ladegaard en sms, og så sendte han et billede af, hvor han var, inklusiv koordinator og et tidsstempel på billedet.

- Du er nødt til at acceptere som den utro part, at du har overtrukket en konto med en million, og det tager altså et stykke tid at betale den tilbage, siger Lars Ladegaard.

Han påpeger, at det ikke er nok med én undskyldning. Der skal siges undskyld igen og igen, både i tale og i handling.

I dag har Hanne Ladegaard genvundet tilliden til Lars Ladegaard og de er blevet gift igen.

- Kærligheden blomstrer, siger hun.