Kæreste med 20 år yngre kvinde: Nu svarer Lasse Rimmer kritikerne igen

16x9
Lasse Rimmer får opbakning på Facebook. Foto: Scanpix

Komiker Lasse Rimmer har fået en ny kæreste på 23 år, der hedder Line Hoffmeyer. Han selv er 43 år, og der vil sige, at der er 20 års aldersforskel på de to.

Inden Lasse Rimmer kom i forhold med Line Hoffmeyer, datede han en anden yngre kvinde - nemlig den 20-årige politiker Nikita Klæstrup. Og det er ikke alle, der finder det lige vel set at være sammen med så unge kvinder. Lasse Rimmer har tilsyneladende fået så mange dømmende ord om aldersforskellen, at han nu har lavet en statusopdatering om det på Facebook.

I opslaget skriver han:

- Jeg burde lade være. Men kan jeg nogensinde det? Så... "Du er gammel nok til at være hendes far." Mjah. Og du kunne være din jævnaldrende kærestes bror. Du projicerer vist din egen incestbesættelse, kammerat. Hvilke andre forskelle mellem to voksne, myndige mennesker, der vælger hinanden, synes du ellers at du er velkommen til at have en dømmende mening om? Må man have forskellig etnicitet? Socialklasse? Uddannelsesniveau? Religion? Eller får de eksempler dig til at fatte, at det åbenbart kun er fucking alder, der gør, at du tror det er acceptabelt, at du ikke kan styre din kvalmende trang til at synes noget? Jeg bliver så. Træt. I ansigtet. Og det får mig kun til at se ældre ud, så stop nu bare dig selv.

Siden opslaget blev postet for et døgn siden har det fået over 3700 likes, og det vælter ind med støttende kommentarer fra folk, der -  ligesom Lasse Rimmer - mener, at kærlighed ikke har noget alder. 

Jeg burde lade være. Men kan jeg nogensinde det? Så... "Du er gammel nok til at være hendes far." Mjah. Og du kunne...

Posted by Lasse Rimmer on Wednesday, September 23, 2015

Pilgaard: Folk skal rumme istedet for at dømme
Blandt andet får han opbakning fra tv-vært Ibi Makienok, der er gift med den 14 år yngre Simon Makienok.

- Velkommen i klubben. Tro mig. Jeg blev så træt af pis. Tillykke med at der er kærlighed og sjov i gaden hos dig, skriver hun.

Også tv-værten Hans Pilgaard bakker op og mener, at folk skal lade være med at dømme andre. I kommentarsporet skriver han.

- Du skal aldrig lade være med at følge dit hjerte. Og det vil klæde "folk" at rumme i stedet for at dømme og bare være glad på dine vegne over, at du og I har fundet kærligheden og hinanden. Kærligheden overlever alt - også nogle enklestes misundelse, uklædelige fordømmelse og evige trang til absolut at skulle mene noget om alt - inklusiv det de ikke ved noget om. Tillykke med kærligheden Lasse. Den fortjener alle at blive ramt af. Kh Hans.

TV 2 har været i kontakt med Lasse Rimmer, men han ønsker ikke sige yderligere om det.

Også komiker Andreas Bo har en yngre kæreste - nemlig den tidligere Paradise Hotel-stjerne Mascha Vang. I klippet herunder joker deres komikerkollega Tobias Dybvad i kærlige vendinger om netop det, at han og Lasse Rimmer har yngre kærester.