Samliv

Par fra 'Landmand søger kærlighed' vil have børn: Men det går ikke så nemt

Se 'Landmand søger kærlighed - Året efter' på TV 2 PLAY

Landmanden Ole var ikke specielt lang tid om at falde for Sigrid, da han deltog i sidste sæson af programmet ’Landmand søger kærlighed’. De to fik hurtigt følelser for hinanden og flyttede sammen kort tid efter optagelserne i september sidste år.

Allerede på en af de første dates gjorde Ole det klart for Sigrid, at han ønskede at få børn. Noget den dengang 34-årige Sigrid var helt med på.

Vil gerne have børn

Og selvom de altså kun har kendt hinanden i et års tid, er de allerede gået i gang med projekt barn, det er dog desværre ikke lykkedes for parret endnu. Det fortæller de i programmet 'Landmand søger kærlighed - Året efter'.

- Jeg håber, vi bliver sammen i rigtig mange år, og at vi forhåbentlig får et barn eller to sammen, siger Ole.

- Vi har snakket rigtig meget om, at jeg gerne ville blive gravid, men det er ikke sket endnu, så det kan godt være, det ikke går så nemt, som man går og håber, men vi er ikke helt klar til at tage næste skridt i forhold til at få hjælp, så lige nu ser vi tiden an, siger Sigrid. 

"Ole skal øve sig i at tale med tøser"

Heldigvis har de allerede et barn i huset, nemlig Sigrids datter fra et tidligere forhold, Amalie, som Ole er rigtig glad for. Han skal dog lige øve sig lidt i at tale "pigesprog", fortæller Sigrid. 

- Ole og Amalie har det sjovt sammen, men han skal nok øve sig lidt i at tale med tøser generelt. Han skal lige lære at være lidt mere fintfølende, siger hun grinende og fortæller, at de det ene øjeblik kan drille hinanden lige lovlig meget, for det næste øjeblik at give hinanden en krammer.

Selv er Ole rigtig glad for rollen som papfar for Amalie og synes, det hele er kommet meget naturligt.

- Det er gået rigtig godt. Det er gået over al forventning. Det er kommet helt naturligt, da de flyttede ind på gården allerede i september, og vi så skulle have det hele til at fungere derfra, siger han.

I første omgang flyttede Sigrid og Amalie ind på Oles gård, men siden har Ole fået nyt arbejde, og i dag bor de i et lejet hus nær Oles job i Sønder Hygum mellem Ribe og Røddinge.

Stadigvæk forelskede, selvom det er blevet hverdag

Da Ole i sin tid meldte sig til programmet, hvor TV 2 forsøgte at hjælpe i alt fem landmænd med at finde kærligheden, havde han ikke turde håbe på, at han bare halvandet år efter ville stå, hvor han gør i dag.

- Selvfølgelig drømte jeg om at finde kærligheden, men det kan man jo ikke være sikker på, siger han. 

I dag er han så gået fra at være en til tre – og forhåbentligt snart fire. Selvom det kræver en lille smule tilvænning, er han glad for udviklingen.

- Det er gået godt. Det er skønt, at der er liv i huset, selvom det selvfølgelig også er en udfordring, at man pludselig skal tage hensyn til, at der er andre. Og selvom det selvfølgelig er blevet hverdag, er vi stadigvæk meget forelskede, siger han. 

På torsdag begynder den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed', som kan ses kl. 20 på TV 2. Du kan se snigpremiere på første afsnit allerede nu på TV 2 PLAY