Samliv

Søren fra 'Landmand søger kærlighed': Mine forhold har højest varet et halvt år

Se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 PLAY

Torsdag aften kunne man blandt andet stifte bekendtskab med den 23-årige Søren fra programmet ’Landmand søger kærlighed’, der blev vist på TV 2. I programmet forsøger TV 2 at hjælpe fem landmand med at finde den eneste ene – en ting Søren indtil videre har haft rigtig svært ved.

- Jeg har aldrig nogensinde haft nogen særligt lange forhold, de har maks varet et halvt år. Det er nok, fordi jeg er en fyr med krudt i røven, der har svært ved at sidde stille. Så har jeg har nok ikke helt givet forholdene, den tid de skal have, fortæller Søren til TV 2.

Træt af at møde de samme piger

Han tilmeldte sig programmet, fordi han var nysgerrig og synes forrige sæson lod til at give pote for flere af de single-landmænd, der meldte sig. Og så håber han på at kunne møde nogle andre piger, end han plejer.

- Jeg kommer jo fra et lille lokalsamfund, så det er meget de samme piger, man møder. Og jeg synes, det her program var en anden måde at sælge sig selv på i stedet for at stå nede i byen og være beruset og prøve at møde en pige på den måde, siger han.

Alderspræsidenten har heller ikke haft lange forhold

Søren er den yngste landmand i programmet, mens Ole, der også blev præsenteret i aftenens program er alderspræsident. Men til trods for sine 53 år har han heller ikke mange langvarige forhold at se tilbage på.  

- Jeg har været alene i to-tre år, og det er ikke særlig spændende at komme hjem til et helt tomt hus. Jeg har haft sådan nogle mere eller mindre løse forhold, men savner en ligeværdig kæreste, som jeg kan komme hjem til og hygge med på sofaen, fortæller han til TV 2.

Lod tårerne trille

Han tilmeldte sig oprindeligt programmet, da han blev opfordret til det via Farmer-dating, men trak senere sin ansøgning retur. Noget tid efter kontaktede folkene bag programmet ham, og fik ham alligevel overtalt - ”Det kan vel ikke gå være en galt”, som han siger.

I aftenens afsnit kom han pludselig til at græde, da værten Lene Beier spurgte ham, om han var ked af at være alene, noget han ellers sjældent gør.

- Det sværeste ved programmet har været, når det hele kommer tæt på med hensyn til følelser. Det har jeg svært ved at håndtere, jeg synes, det er en underlig størrelse, siger han og griner lidt forsigtig.

Kan ikke lide at sende kvinder hjem

I første omgang skal de fem landmænd udvælge fem piger til en speed-date og herefter vælge en fra. I aftenens afsnit nåede vi allerede at se, at Søren måtte vælge Jeanette fra, og det var utrolig svært for ham, afslører han.

- Jeg hader at være ham, der er bussemand. Det værste ved programmet, har helt klart være at skulle sende nogen hjem. De har jo kontaktet mig af en grund og håber jeg også har følelser for dem, så der er jeg altså mere end kylling end en mand, siger han.

I næste afsnit kan du ud over at høre mere om Ole, Søren og Thomas også stifte bekendtskab med Frede og Daniel. Du kan se de to mænds præsentationsvideo her: 

Se præsentationsvideoen af Daniel her: 

Se præsentationsvideoen af Frede her: