Samliv

Den generte landmand om speeddating: Det var grænseoverskridende

27-årige Daniel bliver virkelig nervøs, når han skal charmere sig ind på piger, som han synes er søde. Faktisk har nervøsiteten mere eller mindre afholdt ham fra at date, fordi skrækken for at 'klappen går ned' har været altoverskyggende.

Derfor sidder nerverne også helt uden på tøjet, når Daniel i aftenens udgave af 'Landmand søger kærlighed', skal speeddate de piger, han har udvalgt i sidste program.

- Hvis jeg er ude i byen, og jeg ser en pige, som jeg gerne vil snakke med, så går jeg hen og siger 'hej', men så ved jeg ikke, hvad jeg mere skal sige. Jeg bliver helt tom for ord og ved ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv, fortæller Daniel til TV 2.

Se, hvordan Daniel havde det i minutterne lige op til den første date i klippet over artiklen.

Han forklarer, at han begynder at svede og føler, at tankerne kun kredser om, hvordan han kommer ud af den pinlige tavshed.

Det er kun, når det handler om, at Daniel skal score en pige, at han bliver nervøs.

- Jeg kan sagtens snakke helt almindeligt med piger, men hvis jeg skal score dem, så bliver jeg nervøs.

Se også 'Landmand søger kærlighed: Derfor opgav Daniel kærligheden'

I aften skal han så på speeddate med fem piger, som han har udvalgt fra de 62 breve, han fik tilsendt. Og selv om han var rigtig nervøs, synes han faktisk, at det går godt.

- Jeg var godt nok meget nervøs og tænkte meget over, om jeg nu stillede de rigtige spørgsmål og var på den rigtige måde, fortæller Daniel, der i starten var meget opmærksom på, at det hele også blev filmet.

Se også 'Søren fra Landmand søger kærlighed: Mine forhold har højest varet et halvt år'

Men heldigvis var den grænseoverskridende oplevelse en stor hjælp til at hvile mere i sig selv, når det kommer til at snakke med piger.

- Jeg lærte meget om, hvad man kunne spørge om. Og så blev jeg opmærksom på, at pigen jo måske også er nervøs. Førhen tænkte jeg kun på, at jeg selv var nervøs, men det hjalp at tænke på, at jeg måske ikke var den eneste, siger Daniel og fortsætter:

- Jeg har også lært, at man jo bare skal sige noget, og at det er okay, at man siger, at man er nervøs. Så jeg synes, hele oplevelsen var noget, jeg lærte rigtig meget af.

Se, hvordan Daniel klarede sine dates i aften på TV 2 klokken 20.00 og på TV 2 Play

Se Daniels præsentationsvideo her: