Samliv

Landmand søger kærlighed: Derfor opgav Daniel kærligheden

Se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play

- Jeg blev lidt målløs. Jeg troede først, at de lavede sjov, for det var ikke noget, jeg selv kunne finde på at melde mig til. Men de mente det.

Sådan fortæller 27-årige Daniel, der er en af de fem modige single-landmænd fra 'Landmand søger kærlighed'.

Hans to mindre søstre meldte ham til programmet, fordi han gik og havde opgivet håbet og troen på at finde en kæreste.

Du kan også læse om Søren, der kun har haft korte forhold her

Efter Daniel fandt ud af, at hans søstre ikke lavede sjov med ham og faktisk havde tilmeldt ham programmet, skulle han lige vænne sig til tanken om, at hele Danmark skulle med ham på dates.

- Jeg tænkte meget over, at folk ville få så meget at vide om mig. Alle ens småhemmeligheder og ting, man normalt holder for sig, skulle man vise frem for hele Danmark. Det var grænseoverskridende, siger Daniel til TV 2 og fortsætter:

- Men man må jo tage det ene med det andet, og så må folk jo acceptere en, og hvis de ikke kan det, så er det jo bare ærgerligt for dem.

Se Daniels introduktions-video her (artiklen fortsætter under videoen)

Du kan også læse, hvordan det er gået landmændene fra sidste sæson her

Daniel bor til dagligt på en fynsk bondegård, som han også arbejder på. Han har været uddannet landmand siden 2010. Når han ikke arbejder, er han sammen med sine venner. Men hans søstre mente, at det var tid til, at han skulle finde sig en pige.

For det krævede altså et lille skub at komme i gang med at date.

- Jeg havde lidt opgivet kærligheden og gik og følte, at der ikke var nogle piger, der var interesserede i mig, fortæller Daniel.

Læs også om en af landmændene fra sidste sæson, der nu skal have et barn

Han havde længe gået og følt, at han var uheldig, når det kom til piger og forhold.

- Dem, jeg godt kunne lide, kunne ikke lide mig, og det har jeg måske taget lidt for nært. Så jeg ville ikke såres igen, derfor tog jeg lidt en pause. Det er mest frygten for at blive ked af det, der har taget pusten fra mig. Nok for at passe på mig selv, siger Daniel, der tænkte, at hvis pigerne alligevel ikke kunne lide ham, var der ingen grund til at prøve at charme sig ind hos dem.

Men i aftenens program blev Daniel præsenteret for en stor stak breve fra kvinder fra hele landet, og det er altså en øjenåbner for Daniel.

- Det er fedt, at der var den interesse for mig. Jeg kunne godt mærke, at det gav mig lidt mere blod på tanden, men jeg var stadig nervøs i mange situationer, fortæller Daniel, der er rigtig glad for at have mødt de piger, han endte med at udvælge.

Han gik til programmet med et håb om, at han kunne lære noget mere om sig selv og især blive bedre til at tale med piger.