Samliv

Landmand søger kærlighed: Imponerer Frede kvinderne med sin kølle-føring?

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play.

Iført ny skjorte og et par cowboybukser tager Frede de tre kvinder Susanne, Laila og Stine med ned til Juelsminde minigolfklub for at give dem konkurrence til stregen i et slag minigolf.

- Jeg styrer den kølle med hård hånd, siger Frede selvsikkert i det syvende afsnit af det populære dating-program 'Landmand søger kærlighed', der bliver sendt på TV 2 på torsdag klokken 20.00.

Men kvinderne er ikke enige.

- Frede virker lidt som om, han er mester i minigolf, men det er han faktisk ikke, siger Susanne og rynker lidt på næsen over Fredes meget selvsikre fremtoning på minigolf-banen.

Se hvordan det går i klippet over artiklen.

Giver køllefifs

Og den 36-årige landmand bruger også lige lejligheden til at instruere kvinderne i, hvordan man håndterer sådan en kølle. Men desværre virker det ikke til, at de tre kvinder bliver synderligt imponerede over Fredes små køllefifs.

- Frede tror jo fandeme, at han er kongen over den minigolfbane, og altså han kan jo ikke finde ud af det, griner Stine, inden de stopper spillet og går ud for at få en is og se på pointene.

Men Frede er faktisk kongen af minigolfbanen, for det viser sig, at han har fået flest point. Derfor giver han is til Stine, Susanne og Laila.

Men det er ikke længe, han får lov at føle sig som en vinder. For kvinderne har igen behov for at kritisere ham.

Du kan se, hvad der sker i syvende afsnit af 'Landmand søger kærlighed' på torsdag klokken 20.00. Eller du kan allerede nu se snigpremiere på afsnittet på TV 2 Play.

Her kan du se en præsentationsvideo af Frede.