Samliv

Det ser du ikke på tv: Flere kvinder chokerer i Landmand søger kærlighed

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play.

Hjemme hos Daniel, der på trods af sin generthed ivrigt forsøger at skabe god kontakt med de tre unge kvinder, som han har på besøg, kommer en af pigerne med en overraskende udmelding.

Mens Daniel og Simone er ude at løbe en tur, afslører Karen Cecilie sin hemmelighed over for Laila. Efter kort snak frem og tilbage, foreslår Laila, at Karen Cecilie konfronterer Daniel med, hvad hun har på hjerte.

Klippet endte med ikke at komme med i programmet, men du skal ikke snydes for Karen Cecilie og Lailas hemmelige samtale. Du kan derfor se den i klippet over artiklen.

Karen Cecilie beslutter sig for at konfrontere Daniel få minutter, inden han skal træffe sin svære beslutning om, hvilken pige han skal sende hjem fra sin gård.

Du kan se, hvad der sker efterfølgende i morgen aften på TV 2 klokken 20.00 eller allerede nu på TV 2 Play.

Pige løber træt

Det går igen galt for Frede, der i syvende program for anden gang møder kritik fra de tre kvinder, som er flyttet hjem til ham på hans bondegård.

De mener simpelthen stadig ikke, at Frede viser nok interesse for dem, og at han decideret virker som om, han ikke vil vide noget om dem.

- Lige fra jeg flyttede ind i går, synes jeg, at jeg giver meget og spørger meget ind til ham, men jeg får ikke rigtig noget igen, og det løber jeg træt i, fortæller Stine i programmet, hvorefter hun spørger Frede, om 'han overhovedet vil det her'.

I klippet nedenfor kan du se, hvordan Frede forsøger at imponere Susanne, Laila og Stine på minigolf-banen. Artiklen fortsætter under videoklippet.

Snakken om Fredes opførsel ender ud i en drastisk beslutning. Hvad der sker, kan du se i syvende program af 'Landmand søger kærlighed', der bliver sendt i morgen aften på TV 2 klokken 20.00.