Samliv

Klippet du IKKE ser på tv i aften: Her får Frede den helt store tur

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play.

Frede har endnu ikke imponeret sine kvinder med total tilstedeværelse, interesserede spørgsmål og et spotless ydre.

Måske hører den metroseksuelle og modeklædte stil bare ikke til i landmandsverdenen. Frede har i hvert fald aldrig prøvet at få lagt en ansigtsmaske på før.

Se klippet, der ikke er kommet med i programmet over artiklen.

23-årige Stine giver Frede en skjorte i torsdagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed', og efter skuffelsen har lagt sig over, at Frede ifølge Stine selv ikke viser nok taknemmelighed, giver de ham ansigtsmaske på.

- Vi snakkede om det sidst. Jeg synes godt, du kunne gøre lidt ud af dig selv. Så jeg har købt en gave til dig og en ansigtsmaske, siger Stine, når hun overrækker gaveæsken med den kortærmede skjorte.

Også i skægget

Frede ser dog alligevel ud til at nyde, at Laila og Stine smører hans ansigt ind i den varmende ansigtsmaske, og hans skæg får sig også en tur med masken.

- Ej, så lidt i skægget, siger Laila med tyk dialekt.

- Ja, det skal bare i skægget, svarer Frede.

Det er tydeligvis ikke noget Frede er vant til at få smurt i ansigtet.

- Det føles specielt, for det er ikke en følelse, som jeg er vant til, siger han.

Behøver ikke duller

Det er vigtigt for Stine, at en fyr gør noget ud af sig selv. Så skjorten og ansigtsmasken var et vink med en vognstang. Sådan har Frede det ikke.

For ham er det ikke vigtigt, at hans kommende kæreste 'duller sig helt vildt op'. Faktisk mener han godt, man kan være smuk uden.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play.