Samliv

Landmand søger kærlighed: Laila trak stikket - derfor ville Frede mig ikke

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play.

40-årige Laila fik nok af Fredes manglende interesse for hende og valgte derfor i aftenens syvende afsnit af ’Landmand søger kærlighed’ at trække stikket og forlade programmet.

Her fik man at vide, at Laila ikke mente, at Frede viste nok interesse for hende og de andre to piger, Susanne og Stine.

- Han spurgte overhovedet ikke ind til nogen af os piger. Jeg tror ikke engang, at han ved, hvor jeg bor, hvad jeg er uddannet eller hvad jeg fik og følte og tænkte, siger Laila.

Du kan se Laila tage afsked med Frede og Susanne og Stine i klippet over artiklen.

Kan ikke få børn

Men det var faktisk ikke den eneste grund. Laila fortæller nemlig til TV 2, at der var to andre grunde til, at hun valgte at forlade Frede og programmet.

Allerede på speed-daten i tredje program fortalte Laila, at hun indtil videre ikke har kunnet få børn. Noget hun selv har accepteret, og som Frede også så bort fra – i hvert fald i begyndelsen.

For Laila kom sammen med Susanne og Stine med ud på Fredes gård. Her blev børne-snakken igen bragt op en aften.

- Vi sad i haven en aften og snakkede, og her sagde jeg så, at mine hunde betød alt for mig, fordi jeg ikke kan få børn, og så sagde han, at han fandeme ikke skulle have hunde i hans hjem.

I klippet herunder kan du se, hvordan Frede reagerer på endnu en gang at blive konfronteret med hans facon.

Artiklen fortsætter under klippet.

Hård omgang

Den klare udmelding sårede Laila, fordi hendes hunde betyder alt for hende. Hun begyndte derfor at græde og søgte trøst hos Susanne og Stine.

- Han sårede mig rigtig meget. Så dagen efter tænkte jeg, at det ville jeg sgu ikke være med til mere.

Sidst men ikke mindst følte Laila ikke, at Frede havde nogle følelser for hende, hvilket også var en af årsagerne til, at hun trak sig.

Hun fortæller, at det har været en følelsesmæssig hård omgang at være med i ’Landmand søger kærlighed’, fordi de var flere kvinder, der konkurrerede om Fredes opmærksomhed.

- Det var hårdt. Det er klart, at man på nogle tidspunkter får en følelse af, at man ikke er god nok, siger Laila, der havde et klart indtryk af, at Frede var mest interesseret i 23-årige Stine.

Artiklen fortsætter under billedet.

Konfronterede Frede

Efter Laila forlod programmet har hun gået og tænkt over, hvad der egentlig gik galt mellem hende og Frede. Derfor tog hun mod til sig og skrev for nogle dage siden til Frede for at høre, hvorfor han egentlig ikke var interesseret i hende.

- Jeg skrev til ham på Facebook, og han svarede og fortalte, at det var, fordi han ville have flere børn. Og det havde vi jo snakket om nok ikke ville være muligt.

Du kan se 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 Play.