Landmand søger kærlighed: Nu trækker endnu flere kvinder sig

Se Landmand søger kærlighed på TV 2 Play

Det er som om, flere af landmændende i denne sæson af 'Landmand søger kærlighed' har svært ved at holde på pigerne. I ottende afsnit af det populære dating-program, der bliver sendt i morgen, er der yderligere tre kvinder, der trækker sig og forlader landmændenes respektive gårde.

Både hos Daniel, Thomas og Ole er der kvinder, der ikke længere ønsker at være med i programmet og dermed kapløbet om at blive udvalgt til en romantisk tur med landmændene.

Kemien mangler

Daniel er usikker på en af de to unge kvinder, der er tilbage hos ham, og trækker hende derfor til side for at få en fornemmelse af, hvor de står over for hinanden, inden han skal tage den store beslutning, om hvilken pige han vil ende op med.

Men snakken udvikler sig lidt anderledes, end hvad man først havde forventet, den ville. 22-årige Laila mener, at kemien mangler, og at deres relation foreløbigt har været mere venskabelig end lidenskabelig. 

Du kan se, hvordan deres snak går i klippet over artiklen.

Også hos Ole er der igen ballade. Efter et besøg i Oles swingerklub, bliver det for meget for en af kvinderne, der vælger at køre afsted om natten.

I klippet herunder kan du se et klip, der aldrig kom med i programmet. Her fortæller Karen Cecilie til Laila, at hun ikke vil være med længere. Artiklen fortsætter under klippet.

I tidligere afsnit har Karen Cecilie trukket sig fra programmet og taget hjem fra Daniels gård. Susanne fik nok af sengehopperiet og trak sig fra Oles gård.

Isabella trak sig før gruppedaten med Frede og de andre kvinder, fordi hun ikke følte, kemien var der. Og Frede måtte sige farvel til endnu en kvinde, da Laila trak sig i syvende program. Hun følte ikke, han var interesseret nok i hende.

I klippet herunder kan du se, hvordan det så ud, da Laila valgte at trække stikket og forlade Frede og programmet. Artiklen fortsætter under klippet.

Ikke nok opmærksomhed

Efter kun et døgn på Thomas’ gård trækker en af de tre tilbageværende unge kvinder sig. Årsagen er, at hun ikke føler, at han har givet hende nok opmærksomhed.

Du kan se, hvordan det foregår og ikke mindst, hvordan Thomas forholder sig til hendes udmelding i 'Landmand søger kærlighed' onsdag aften på TV 2 klokken 20.35 - OBS! Der er ændret sendetid på grund af EU-afstemning.

Du kan allerede nu se snigpremiere på ottende afsnit på TV 2 Play.