Landmand søger kærlighed: Kvinde forlader Ole efter natligt trekantsdrama

Se Landmand søger kærlighed på TV 2 Play

Lene kommer hen til Oles gård i ottende afsnit af 'Landmand søger kærlighed' og bliver i første omgang bekymret for, hvor Ole, Alice og Gitte er henne.

Efter lidt søgen finder hun Gitte, der sidder alene i Oles køkken.

- Alice er taget hjem, fortæller Gitte til stor overraskelse for værten Lene Beier.

Tårevæddet

Ole kommer ned fra overetagen og prøver at undgå at skulle forklare Lene, hvad der er sket. Han bliver nemlig utrolig rørt.

Men Lene står fast:

- Nej, jeg synes, du skal fortælle det. Hvad er der sket, Ole? siger hun, og Ole begynder med tårer i øjnene at fortælle, hvad der er sket aftenen forinden.

Du kan se det i klippet over artiklen. Artiklen fortsætter under billedet.

Nær trekantsdrama

Han fortæller, at de alle tre havde siddet og snakket og fået et par øl. De var ifølge Ole blevet enige om, at tage hen i swinger-klubben, så Alice og Gitte kunne få aflivet nogle af deres fordomme.

Det går helt udmærket, og Gitte fortæller Lene, at det var stille og roligt i Oles swingerklub.

Men da de kommer hjem sker der noget, der i første omgang igen lyder som et trekantsdrama i soveværelset.

- Jamen vi lægger os i sengen alle tre med Ole i midten, og pludselig siger Alice, at hun føler, Ole allerede har valgt.

Hun forlader derfor Oles gård i mulm og mørke, fordi hun ikke vil kunne klare presset, år Ole næste morgen skulle sige, hvem af de to kvinder, han havde valgt og dermed ville tage med på romantisk tur.

Lene forsøger at ringe til Alice for at få hende tilbage til Ole. Om det lykkes, kan du se i 'Landmand søger kærlighed' torsdag aften klokken 20.00 på TV 2 eller allerede nu på TV 2 Play.

Ud med swingeriet

Gitte vil gerne prøve at danne par med Ole, men det er på en betingelse. Swinger-halløjet skal ud.

- Hvis jeg har en kæreste, så vil jeg have ham for mig selv, siger Gitte.

Men Ole vil ikke udstede nogle garantier. Men siger grådvalt:

- Jeg vil da prøve.

I klippet herunder kan du se, hvordan det gik, da Ole fortalte om sin swinger-hobby til Gitte og Alice.

Ole har tidligere fortalt til TV 2, at han vil have meget svært ved at undvære swingerklubben. Og det er ikke på grund af den sex, der bliver dyrket, men på grund af de gode relationer, han har skabt.

Derfor har det også hele tiden været vigtigt for ham at understrege, at det ikke kun handler om sex med forskellige partnere.

- Der er meget socialt i det. Jeg har efterhånden et rimelig stort netværk gennem swingerklubben, så jeg kan jo nærmest komme til fest hver weekend, siger Ole.

Som at miste venner

Han fortæller, at han ofte mødes med en 8-12 stykker for at spise, hygge sig og få lidt at drikke.

- Det er lige som, når alle andre tager til fest. Jeg har en håndfuld, som jeg er kommet en del sammen med, hvor det ikke handler om sex. Men om venskab.

- Det er jo som at cutte alle sine venner af, fordi det har fyldt så meget. Det vil jo efterlade et tomrum, forklarer Ole.

Du kan se, hvad der sker i programmet i aften på TV 2 klokken 20.35. OBS! Der er ændret sendetid på grund af EU-afstemning.

Se Landmand søger kærlighed på TV 2 Play