Samliv

Landmand-Ole i shitstorm: - Jeg blev ked af det og gal

Se 'Landmand søger kærlighed på TV 2 Play

Ole Andersen har fået skyggesiden af pludselig berømmelse at mærke. Efter han i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' stod frem som swinger, har han været i en sand shitstorm.

Han har været genstand for utallige nyhedsartikler og negative kommentarer på sociale medier.

- Det er da lige lidt træls, siger han i lørdagens 'Go' Morgen Danmark.'

Han har dog også mødt støtte, men de negative kommentarer har overskygget de positive - blandt andet fordi, at det er gået ud over hans familie.

- Jeg har nogle nevøer og niecer, og det var rigtig træls for dem at høre og se det der. Nu har de fortalt om deres onkel, der var med i det her program.

- Jeg blev både ked og gal og ærgerlig over det, siger han.

To kvinder forlod Ole

Tv-holdet vidste ikke fra starten, at Ole Andersen var regelmæssig gæst i den lokale swingerklub. Det fortalte han vært Lene Beier i en pause i optagelserne, og de diskuterede, hvorvidt, han skulle fortælle kvinderne det.

- Jeg synes ikke, at der er noget galt i det, jeg gør, så jeg vil gerne afmystificere alt det der. Og det var nok det, der fik mig til at lægge kortene på bordet og være ærlig og fortælle om det, siger Ole Andersen.

Ingen af kvinderne delte Ole Andersens pikante hobby, men de ønskede stadig at lære ham bedre at kende.

Efterfølgende er følelser blomstret op på gården - ikke bare kærlighed, men også jalousi og usikkerhed, hvilket fik to af kvinderne til at forlade programmet i utide. Kun Gitte er blevet. Om hun og Ole Andersen holder sammen, bliver afsløret i de sidste afsnit af programmet de næste to torsdage.

Vært: Ole er sej

Vært Lene Beier er overrasket over, at Ole Andersens seksualitet har fyldt så meget i medierne.

- Der skal være plads til, at vi er forskellige mennesker, og så længe man ikke generer nogen andre, så synes jeg, at det er fantastisk, at vi alle sammen har nogle forskellige ting, vi godt kan lide at gå og gøre. At turde stå frem foran hele landet, det er sejt, siger Lene Beier henvendt til Ole Andersen.

Han fortryder da heller ikke sin deltagelse, og han anbefaler andre landmænd at melde sig til næste sæson.

- Det har været spændende at være med. Og hvis nogen får chancen for at være med, så grib den, siger Ole Andersen.