Samliv

Daniel søgte kærligheden: Men fandt han den?

Landmanden inviterede Simone med på romantisk tur til København. Men hvordan er det gået efterfølgende? Få svaret her

Efter en tur med dobbeltværelse, romantisk middag og holden i hånd, inviterer 27-årige Daniel den seks år yngre Simone med hjem på sin gård. Hun takker ja, og ifølge Daniel har de nogle hyggelige dage hos ham.

- Det var rigtig hyggeligt og spændende at være i København. Det er ikke så tit, jeg kommer derover, så jeg fik set en masse og i det hele taget prøvet at være på romantisk tur - det har jeg ikke lige prøvet før, så det i sig selv var spændende, fortæller Daniel og fortsætter:

- Jeg synes, der var rigtig god kemi på den tur, bedre end der havde været tidligere i programmet, og jeg følte på det tidspunkt, at der var gode muligheder for at fortsætte.

Er Daniel stadig single? Få svaret længere nede i artiklen.

Romantikken døde

Men da værten Lene Beier besøger Daniel en rum tid efter, ser det hele ikke lige så rosenrødt ud.

For noget tyder på, at romantikken døde ud, da Daniel og Simone vendte tilbage til deres almindelige hverdag.

- Hun starter på studie, og jeg kommer tilbage til en almindelig arbejdsdag. Der gik et par uger, hvor vi holdt kontakten, og så var det ligesom om, at vi skrev mindre og mindre, og lige pludselig snakkede vi slet ikke sammen. Det døde bare hen, fortæller Daniel til TV 2.

 I klippet over artiklen kan du se Daniel fortælle Lene om, hvordan det er gået. I klippet herunder kan du se, hvordan det gik, da Daniel og Simone var på italiensk restaurant i København.

Ikke første gang

Daniel fortæller, at han og Simone ikke nåede at få snakket om, at det skulle være slut mellem dem, og det krævede lige lidt at vende sig til det i starten.

- Det gik jo, som det gjorde, og jeg kom jo ovenpå igen. Men jeg blev da lidt trist, for det var ikke lige sådan, jeg havde håbet, det ville udvikle sig, siger Daniel og tilføjer:

 - Men det er ikke første gang, at det er dødt hen på den måde.  

Daniel brugte tiden efter på at tænke på, om han kunne have gjort noget anderledes. Eksempelvis have skrevet og ringet mere i tiden efter.

Pludselig blev han ramt

I dag nærmer det sig et halvt år, siden Daniel første gang mødte de fem piger, han havde udvalgt ud fra de mange breve, han havde modtaget. Og der er sket rigtig meget siden.

Han har i den grad fået troen tilbage på kærligheden. Han er nemlig blevet forelsket i en kvindelige kollega, og det har udviklet sig. 

- Jeg har fået en kæreste, og det kører bare rigtig godt, og jeg har det vildt godt , siger en meget glad Daniel.

Han fortæller, at han er blevet kærester og forelsket i en kollega, der for nogle måneder siden kom fra Rumænien til Danmark og startede med at arbejde på samme gård som ham selv.

- 4. oktober. Det var den dag, hvor vi tog skridtet fra at date til at blive kærester. Pludselig skete der bare mere og mere mellem os, og der kom en gnist. Det kører bare på en helt anden måde, end det har gjort førhen. Vi er stadig nyforelskede, fortæller han og tilføjer, at der heldigvis ikke er nogen politik på hans arbejdsplads om, hvorvidt man må være kærester, når man er kolleger.

I klippet herunder kan du se Daniel fortælle Lene Beier, at han har opgivet troen på kærligheden.

Troen er tilbage

Da Lene Beier første gang mødte Daniel for at overbringe ham de mange kærlighedsbreve, fortalte han, at han havde opgivet troen på kærligheden, hvilket kom bag på værten.

Men efter programmet har Daniel fundet frem til, at det ikke kun handlede om troen på kærlighed, men også troen på ham selv. Men heldigvis har han taget skeen i den anden hånd og fået troen tilbage på sig selv.

- Det kunne jo ikke hjælpe noget, for det kommer jeg ikke videre i livet med. Der var jo ingen grund til ikke at tro på mig selv.

Daniel kan dog alligevel ikke komme uden om genertheden en gang i mellem. For den er der stadig, bare slet ikke på samme måde.

- Jeg kan mærke den indeni, men nu i dag er jeg i stand til at være på og være ligeglad med, at jeg er genert.

Så du ikke Landmand søger kærlighed i aften? Så kan du se det og alle de forgående afsnit på TV 2 Play.

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med Simone for at få hendes version af forløbet.