Samliv

Landmand søger Kærlighed: Frækt tilbud får fut i Frede

Du kan se Landmand søger kærlighed på TV 2 Play

Morgenen efter at Laila har forladt Fredes gård, roser Stine og Susanne ham for at have taget sig lidt sammen og åbnet sig mere op.

Derfor vælger de to kvinder også at give Frede et frækt tilbud ved morgenbordet. Og det tilbud er for godt til at sige nej til.

- Vi har faktisk snakket lidt. Hvis nu du giver den fuld skrald i dag, så kunne det godt være, vi kom ind til dig og puttede i nat. Som en gulerod, siger Susanne med et glimt i øjet.

Se, hvordan det hele udspiller sig i klippet over artiklen.

Læs også: Landmand søger kærlighed: Laila trak stikket - derfor ville Frede mig ikke

Ikke så tosset

Og det forbavser vist Frede en lille smule, formentlig fordi kvinderne ikke har været specielt imponerede af Fredes interesse og opførsel over for dem.

- Jo, jo, det er ikke så tosset med sådan en. Men det tror jeg da kunne blive hyggeligt, siger Frede med et lummert smil på læben.

Han fortæller bagefter, at han synes, det er vildt, at han får muligheden for at sove med to piger.

- Man ved jo ikke. Det kan godt være, de er lidt forelskede i en også, så det kan godt udvikle sig lidt jo, siger Frede og garanterer over for pigerne, at hans seng bestemt er stor nok til to ekstra personer.

Læs også: Klippet du IKKE ser på tv i aften: Her får Frede den helt store tur

Virker guleroden?

Kvinderne har gennem hele forløbet kritiseret Frede for ikke at udvise nok entusiasme. Her forsvarede han sig over for TV 2 med, at han ikke følte, at kvinderne gav ham tid til at prøve at finde sig selv i den meget uvante situation.

- Jeg nåede nærmest ikke at gøre eller sige noget, før de sagde, at jeg ikke havde gjort nok. Man kan godt miste modet, hvis man får at vide, at man ikke er god til noget. Især når man er genert, fortalte han.

Men den gulerod, som Stine og Susanne giver ham i torsdagens niende afsnit, får ham op af stolen.

- Det er da helt sikkert grund nok til, at jeg må vågne lidt op og se at få gjort noget ved det.

Om det lykkes Frede at kæmpe sig i mål og dermed få Stine og Susanne med i seng, kan du se i 'Landmand søger kærlighed' på torsdag klokken 20.00 på TV 2.

Kan du ikke vente til i morgen, kan du også gå ind på TV 2 Play og se snigpremieren.